Parfum Mark Buxton - Message in a bottle Message in a bottle de Mark Buxton

Mark Buxton, unul dintre cei mai mari parfumieri contemporani a venit in Romania, la invitatia Elysee si a prezentat publicului roman noul lui parfum "Message in a bottle".

"Message in a bottle" e parfumul care completeaza colectia de parfumuri a lui Mark Buxton - Collection. Un parfum care sparge orice bariera si limita in parfumerie atat prin continut cat si prin poveste. Mark Buxton explica "Message in a bottle reprezinta o amintire care m-a marcat si care nu-mi da pace, incapsulata intr-un parfum, vacanta pe care nu o voi uita niciodata. Eram in Maldive, pe o insula minuscula, aproape nepopulata, cu o femeie superba langa mine... vantul sarat pe care il simt si acum in nari, plaja, mirosul pielii ei impletit cu cel al florilor exotice... ma simteam precum Robinson Crusoe insa unul foarte fericit si...care nu dorea nicidecum sa fie salvat!". Un mesaj ce poarta adierea sarata a insulei, a notelor proaspete de neroli si gardenie. Iasomie si dorinta, ylang ylang exotic si carnal, flori de caise precum pielea ei catifelata, cistus si civet - placeri vinovate, atat de intense dar atat de indepartate...

Collection este formata din 6 parfumuri care revolutioneaza domeniul parfumeriei prin complexitate si mister: Black Angel, Devil in Disguise, Sleeping with Ghosts, Wood & Absinth, Emotional Rescue si Sexual Healing.

Numit si "The Nose" pentru talentul sau nemaintalnit, acest Master Parfumier - Mark Buxton - este in permanenta cautare de tot ce este nou si inedit in domeniul parfumeriei, iar creatiile sale sunt recunoscute ca avand un aer modern, contemporan. In peste 20 de ani de cariera a creat parfumuri statement atat pentru branduri comerciale precum Givenchy, Cartier, Chopard cat si parfumuri fara limita de buget si de timp pentru case de nisa precum House of Sillage, Linari, le Labo.

Libertatea totala de creatie insa, a venit odata cu lansarea propriei sale linii de parfumuri "Collection" lansata in 2011. Pentru Mark Buxton, "Collection" este cartea sa de memorii transpusa pe note olfactive. "Multi oameni pastreaza fie un caiet de memorii, fie un jurnal sau alte fragmente de momente din viata
lor – eu am Collection" spune Mark Buxton despre linia care-i poarta numele si care vine ca o incununare a distinsei sale cariere.

Pe jumatate britanic, pe jumatate german, Mark Buxton isi imparte timpul intre Paris si Berlin. Pasionat de frumos in toate formele sale, colectionar de antichitati, de gastronomie si vinuri rare, are insa un viciu declarant: iubeste sexualitatea si voluptatea, lucru ce transpare in toate creatiile sale olfactive. Stilul sau este unul aparte, nonconformist, poate fi vazut adesea purtand palarii excentrice sau blanuri scumpe pentru ca este atras de tot ce este ALTFEL sau cum ii place lui sa spuna: "out of the box", confirmandu-si astfel originea de englez sofisticat.

Message in a bottle, Eau de Parfum 100 ml
Pret: 690 RON
Exclusiv in Elysee

 

 


Mark Buxton Message in a bottle parfum the nose Collection
 


« Articol precedent: MOJAVE GHOST e noul parfum BYREDO Articol urmator: Diane Pernet si-a lansat propria colectie de parfumuri in Romania »