Parfum Moschino Chic Petals Moschino Chic Petals

Moschino Chic Petals continua povestea lui Olive, o femeie simpla si sensibila, care este capabila sa observe mediul inconjurator si sa capteze minunatiile ascunse in spatele micilor daruri ale naturii.

Olive intruchipeaza esensa intregii linii Moschino Cheap and Chic. Spirit liber, avand multa incredere de sine si lipsita de griji, ea traieste intr-o lume fantezista. Inima ei tresare la cele mai simple emotii, cum ar fi cele provocate de lucrurile neasteptate. Olive se bucura de viata si se foloseste de imaginatie si fantezie pentru a porni in cautarea fericirii.

Notele de varf ale parfumului Moschino Chic Petals contin rodie si capsuni salbatice combinate intr-un duo efervescent, jucaus si ademenitor, accentuat de ghimbirul rosu. O explozie florala inconjurata de flori proaspete, diafane, ce se deschid la mijloc si care este impodobita cu accente senzuale de orhidee rosie. Lemnul pretios de hinoki intretesut cu Irisul cel elegant si moscul cel catifelat pentru a scoate la iveala o feminitate moderna, pasionala.

Moschino Chic Petals
Familia olfactiva: floral- fructat- lemnos

Pret Moschino Chic Petals 50 ml: 249 lei

Moschino Chic Petals

 

 


parfum parfumului Moschino Chic Petals pret Moschino Chic Petals Moschino Chic Petals fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Heidi Klum prezinta noul ei parfum: Shine Blue Articol urmator: Roja Dove a adus in Romania Roja Haute Luxe si NUWA »