Parfum BU My secret My Secret

Parfumul My Secret, cea mai noua lansare a brandului B.U., vine cu o noua provocare pentru cele pline de energie si care cuceresc orasul cu entuziasm si curaj. Provocarea ce se numeste My Secret Mission este o aplicatie pe pagina de Facebook B.U. Romania, ce transforma utilizatorii in agenti secreti a caror misiune este sa o ajute pe fata B.U. sa-l cucereasca pe baiatul visurilor sale. Interactiva si multi-level, aceasta ofera utilizatorului experienta pregatirii fetei B.U. pas cu pas pentru prima intalnire.

Cinci etape, peste 70 de premii si marele premiu
Aplicatia este formata din cinci etape, fiecare cu cate o proba obligatorie si una optionala ce poate ajuta agentul secret sa castige un numar cat mai mare de puncte. Acestea se pot transforma in cele peste 70 de premii saptamanale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora si tricouri My Secret. Daca cele cinci etape sunt finalizate, concurentii sunt automat inscrisi pentru marele premiu. In urma jurizarii, acestia pot castiga un total makeover si o sedinta foto profesionista.

My Secret este parfumul celor indraznete. Dulce si condimentat, acesta descrie prin notele sale fructate, de iasomie si vanilie fragmente din jocul pe care-l danseaza fata B.U.

My Secret Mission este un capitol din povestea acesteia. Cu o grafica girlie si atragatoare, fiecare etapa este o parte din ritualul pre-intalnire, iar agentul secret este cel hotaraste scenariul si este invitat sa-si demonstreze creativitatea pana la data de 3 mai 2015.

BU

 

 


parfum My Secret BU My Secret premii
 


« Articol precedent: Amouage - Sunshine celebreaza viata! Articol urmator: I miss Violet... o floare, un nume, o iubire secreta »