Parfum ORMONDE JAYNE ORMONDE JAYNE

Saptamana aceasta, Linda Pilkington, fondatoarea brandului ORMONDE JAYNE, a fost invitata de onoare in cadrul unui eveniment exclusivist marca Elysee.

"In crearea casei Ormonde Jayne scopul meu a fost sa combin elemente rare care definesc eleganta autentica" spune Linda Pilkington fondatoare Ormonde Jayne. Pasiunea Lindei pentru parfumerie a inceput chiar din adolescenta cand cultiva flori in gradina sa din Cheshire. Aceasta pasiune a facut-o sa invete sa faca lumanari si perne parfumate precum si uleiuri de baie.

Urmatorii 14 ani i-a petrecut in America de Sud, Africa si Orientul indepartat unde a condus, pe rand, mai multe afaceri: un hotel-butic, o ferma de soia si o fabrica de inghetata -in acest ultim job creandu-si propriile combinatii de arome pentru inghetata. Aceste locuri exotice au marcat-o profund pe plan olfactiv prin miresmele intoxicante si flora luxurianta, lasandu-i un dor continuu in suflet pentru tot ce inseamna esente pretioase.


La intoarcerea in Londra nu a mai rezistat: si-a creat o prima colectie de parfumuri pe care a prezentat-o la diverse expozitii si care i-a adus numeroase premii de stil si inovatie; astfel ca, ceva timp mai tarziu cand Chanel i-a cerut sa creeze "lumanarea inmiresmata perfecta" Linda a raspuns provocarii.... si astfel iat-o in pragul momentului Alpha: crearea casei Ormonde Jayne - o colectie de o pretiozitate rara, in care fiecare produs este creat cu pasiune de catre Linda, imbuteliat si impachetat individual in atelierul sau din Londra. Parfumeria Ormonde Jayne - o adevarata destinatie pentru iubitorii de esente pretioase - s-a deschis in Londra, pe Bond Street, in Noiembrie 2002 si de atunci ii incanta continuu pe impatimitii de frumos, cu exclu¬sivismul parfumurilor sale aflate pe liste de asteptare in intreaga lume.

ORMONDE JAYNE

Calitatea mestesugului englezesc, arta parfumeriei frantuzesti, senzualitatea si armonia Orientului se intalnesc in fiecare creatie a acestei case de parfumerie - reper in lumea celei de-a opta arte. Filosofia casei este una a calitatii si a luxului desavarsit, prin folosirea ingredientelor pretioase ce nu sunt folosite la scara larga in parfumerie. Ormonde Jayne reprezinta o intoarcere la epoca de aur a parfumeriei iar Linda Pilkington detine o arta secreta a maturarii uleiurilor si absolutelor.

Azi, Ormonde Jayne incanta clientii din Romania cu cele doua colectii exceptionale.
Cea mai noua colectie, Four Corners of the Earth, ne poarta intr-o calatorie aparte in jurul lumii.

Tsarina capteaza opulenta si pasiunea balurilor de la palatul Tarului.
Blanuri, brocart, piele, bijuterii si rochii grandioase intr-un decor luxos si candela¬bre de cristal.
Tsarina (apa de parfum 120 ml) 1490 RON

Ql inseamna "respiratia vietii" si este inspirat de iubirea poporului chinez pentru aromele delicate, luminoase. Este genul de parfum pe care vrei sa-l simti incontinuu, fara a fi insa opulent.
Ql (apa de parfum 120 ml) 1390 RON

TsarinaQI

Nawab of Oudh - "Nawab" este titlul dat conducatorilor care au domnit peste India. Un parfum obsedant de frumos, care sfideaza regulile traditionale.
Nawab of Oudh (apa de parfum 120 ml) 1890 RON

Montabaco - Parfumul care capteaza spiritul Americii Latine: piele intoarsa, lemn si frunze de tutun intr-o succesiune intriganta si senzuala.
Montabaco (apa de parfum 120 ml) 1490 RON

Nawab of OudMonteblanco

 

 


ORMONDE JAYNE Linda Pilkington parfumul parfumerie
 


« Articol precedent: I miss Violet... o floare, un nume, o iubire secreta Articol urmator: SOSPIRO »