Parfum LM Parfums Parfumurile lui Laurent Mazzone

Cand vine vorba de parfumuri Laurent Mazzone are recomandarea perfecta barbati:

CHEMISE BLANCHE pentru zi
Imagineaza-te pe o plaja cu nisip alb, pe o insula meditareana, unde tot ce iti trebuie e o camasa alba plina de prospetime, eleganta si luminozitate. CHEMISE BLANCHE de la Laurent Mazzone te invaluie in puritatea unui vis trecator ce iti lasa pe piele parfumul floral, delicios.

Chemise Blanche se deschide cu un acord perfect intre notele fresh fructate, bergamota, mandarina pentru a ajunge la un amestec senzual de iris si crin, asociat cu atemporalul trandafir. In final vei ramane cu arome de benzoin, ambra si mosc amestecate cu un dram gurmand de boabe de tonka.
CHEMISE BLANCHE: 100ml - 1000 lei

HARD LEATHER pentru seara
HARD LEATHER e cel mai nou parfum al casei de parfumuri LM Parfums, un parfum puternic si picant, ce a fost lansat in 2014. E un parfum ce se deschide cu un iz masculin de rom, ale carui tonalitati se dezvolta treptat pe piele pentru a dezvalui un amestec elegant de iris si miere ametitoare. Si pentru ca e vorba de piele, primele note iti imprima olfactiv un mix perfect barbatesc de piele si rom. Notele de mijloc cu iris si miere se transforma apoi in arome lemnoase, notele de baza fiind de lemn de santal, cedru, oud, tamaie, vanilie si styrax.
HARD LEATHER: 100ml - 1300 lei

Laurent Mazzone - chemise blanche Laurent Mazzone - hard leather

Un joc olfactiv intre alb si negru, cele doua parfumuri gandite de Laurent Mazzone pentru LM Parfums sunt variante abordabile pentru barbati atat in zilele solicitante de la birou, cat si pentru iesirile in aer liber, la petreceri nocturne sau in vacante pe plaje exotice. Parfumurile LM Parfums sunt disponibile si in Romania, la Madison Absolute Beauty.

Tie ce parfum iti place?

 

 


Laurent Mazzone LM Parfums Chemise Blanche Hard Leather parfum parfums madison
 


« Articol precedent: EAU DE MAGNOLIA - EDITIONS DE PARFUM - FREDERIC MALLE Articol urmator: Dear Rose »