Parfum Parfumurile Annick Goutal Parfumurile Annick Goutal

Parfumurile Annick Goutal ... sfidand moda, uitand scurgerea timpului si lasand in urma orice farama a perisabilului material ... emotii traite si evocari ale naturii intr-o rafinata si inimitabila atmosfera. Nascand buchete pretioase, visand cu esente rare si nobile, parfumurile apar nota cu nota intr-o compozitie muzicala, iar armonia

traieste din cautarea permanenta a echilibrului si calitatii unui acord sublim in perfectiunea sa. O paleta a starilor poetice, o paleta de parfumuri ce se descopera in straluciri si incantare. Rafinament desavarsit si romantism feminin, iata universul sau in care din sipete de aur si fildes respira aerul seductiei naturale, spiritul nostalgic si poetic.

Annick Goutal a fost o pianista talentata, castigatoare a numeroase premii, dar intreg talentul si l-a daruit parfumurilor, pina in ultima clipa. Prima linie de parfumuri este creata cu o viziune centrata pe un proces intens, inspirat emotional, un brand cu totul diferit pentru femei speciale carora li se ofera produse exceptionale si o calitate de artizanat de lux. Fiecare parfum Goutal este bazat pe o persoana, un loc sau o emotie puternica, transcrise prin folosirea de ingrediente nobile extrem de scumpe. Valorile brandului sunt discretia, atentia mare asupra detaliului si principiul "frumusetea salasluieste in lucrurile marunte". Alaturi de acestea, originalitatea, autenticitatea si rafinamentul sunt supreme. Parfumurile sunt expresia unui paradox: au o latura exuberanta si baroca si una delicata, sensibila, discreta, combinate cu respectul traditiei, caracterul artizanal, negarea modelor si tendintelor comerciale.

Fiecare parfum este pentru Annick Goutal evocarea unui moment important din viata pe care le compune nota cu nota, ca o simfonie. “Parfumul este un secret personal. Doar cei foarte aproape de tine au dreptul sa il impartaseasca. Fiecare din parfumurile mele realizeaza un moment de fericire. Fiecare este rezultatul unui intens moment din viata mea ... Atunci cand fetita mea Camille a implinit 7 ani ea se afla pe terasa si simtind iedera mi-a spus - mami, vreau un parfum ca acesta - astfel ea a fost inspiratia pentru Eau de Camille in care caprifoiul se amesteca cu iarba proaspat taiata." Charlotte, fata ei vitrega, a dorit ceva mai putin naiv si atunci Goutal s-a indreptat spre notele de mimoza si cacao fapt pentru care parfumul Eau de Charlotte este putin mai gurmand. Pentru sotul ei, violoncelistul Alain Meunier, a creat Sables, un amestec cald, piperat cu note de immortelle, scortisoara, santal, vanilie. Trandafirul este pentru Goutal chintesenta feminitatii, stilului si elegantei, si un punct central in creatiile casei: Rose Absolue, Ce Soir ou Jamais, Petite Cherie, toate inspirate de mirosul rozelor.

Madison luxury perfumery in Romania
Madison luxury perfumery in Romania

Selectie de parfumuri:

Eau du Ciel O melodie de mirosuri tandre, usoare si diafane pentru a canta frumusetea verii si a Mandragorebucura pe cei care n-au parasit niciodata copilaria si miresmele de tei.

Gardénia Passion Este un parfum greu cu gardenii si tuberoze, cu puternici vapori osciland intre iasomie si flori de portocal. Secretul dezvaluie adierea puternica si vie a unei femei de neuitat.

Grand Amour Sugereaza romantismul absolut, o idee de feminitate foarte literara intre sofisticare extrema si usoara melancolie, un voal de zambile mov la iesirea din iarna, un gust de plante salbatice, maracinis dupa ploaie, frunze faramitate ca o scrisoare de o mie de ori citita si un fond cu note animale, exigente, pregnante si totusi perfect retinute.

L’Heure Exquise Ora pretioasa, natura divina, regina a clipei si adierii de un albastru infinit. Frumusete de vara sau primavara boare, amestec sublim de culoare, azur, ametist sau verde de nufar devin in privirea-i ametitoare lumini. Un acord nebanuit al trandafirului turc cu dulce fond de iris pudrat florentin si santal de Mysore creat pentru o femeie cu ten pal si ochi senini, sensibila si visatoare.

Passion Pasiune ... amurg ... noapte de vara ... patima trairii Vanille Exquise devine secretul ei, tainic ascuns si nebanuite soapte picura cristalul cald de rubin in freamatul noptii. Este un parfum Floral lemnos cu note de flori albe (tuberoze, iasomie, ylang-ylang).

Rose Absolue Nebunia visarii, trandafirul divin renaste in pretioasa-i esenta cu esente ce aduna miresme din toate colturile lumii. Elixir de frumusete sau filtru de dragoste, alchimia sa mereu prezenta transforma acum idealul in vie prezenta. Trandafirul devine maestru de farmec al incantarii absolute.

Songes Flori exotice si dulci de frangipani in amurg in insulele Mauritius, imbalsamate in vanilie senzuala.

Tubéreuse Magia tuberozei de Grasse, pura si regala se destainuie unei femei misterioase si plina de vraja cu nebanuite si tainice puteri de seductie.

Vanille Exquise Este senzual, enigmatic, elegant, pretios, incitant, o pura evocare a ispitei pastailor brune in amintirea bailor cu lapte de migdale ale Cleopatrei.

 

 


Annick goutal pian parfum parfum annick goutal fashion beauty fashionandbeauty Eau du Ciel Gardénia Passion L’Heure Exquise Passion Rose Absolue Songes Tubéreuse Vanille Exquise
 


« Articol precedent: Parfumuri de exceptie pentru un Craciun magnific Articol urmator: Religia parfumului »