Parfum PLAYBOY si DAVID BECKHAM premiate la FIFI France Awards, cel mai important eveniment din industria parfumeriei

Playboy Super Playboy for Her si David Beckham Urban Homme au castigat premiul la sectiunile Best Female Mass Fragrance si Best Male Mass Fragrance la FIFI France Awards 2014.
Pentru al doilea an consecutiv, brandul Playboy din portofoliul Coty Beauty castiga premiul la FIFI France Awards 2014 pentru cel mai bun parfum feminin din categoria de masa cu Super Playboy, creat de Lucas Sieuzac.

Ca si in 2013, David Beckham din portofoliul Coty Beauty a fost desemnat parfumul masculin al anului la categoria la care a fost nominalizat, de data aceasta cu Urban Homme by David Beckham. Creat de Maurice Roucel, Urban Homme este un parfum cu accente fructat-lemnoase, fiind expresia stilului barbatesc contemporan.

Ajuns la cea de-a 22-a editie, FIFI France Awards este organizat de Fragrance Foundation France si este cel mai important eveniment din industria parfumeriei care premiaza cele mai de succes parfumuri ale anului.

 

 


coty parfumerie premii fifi awards super playboy david beckham urban homme
 


« Articol precedent: Cu Elysee Express intr-un voiaj de neuitat in lumea Memo Articol urmator: STR8 lanseaza un nou parfum: REBEL »