Parfum roja Roja Dove - cadoul ideal pentru ea si pentru el

Roja Dove, nascut in 1957, este un specialist al parfumului, istoric al aromelor si, fara indoiala, cel mai faimos nas din lume. Fiind cel mai inovator creator de parfumuri din lume si totodata cel mi respectat parfumier al acestui secol, Roja Dove a fost numit ambasador international pentru "GREAT Britain campaign", alaturi de alte embleme londoneze precum Vivienne Westwood, Victoria Beckham si Kate Moss. Avocat al tuturor obiectelor pretioase si “stralucitoare”, de la butoane de cristal cusute pe camasa la capacele parfumurilor sale, acesta isi manifesta deschis marea iubire pentru diamante - o pasiune mostenita de la mama lui.

Fiecare parfum Roja Dove este o bijuterie si mai ales cand dezvaluie o poveste personala purtatorului. In decembrie, va propunem doua parfumuri Roja Dove, cadourile ideale pentru ea si pentru el:

Amber Extrait – ROJA PARFUMS
“O invaluitoare si seducatoare opulenta “, Amber Extrait e un parfum oriental, suav, dulce, cald si senzual. "Ambra, un amestec de materiale exotice, combinate pentru a transmite o imagine fidela a misteriosului Orient. Am amestecat nota profunda, catifelata de ciocolata neagra cu dulceata moale, pretioasa data de culoarea chihlimbarului pentru a crea un deliciu olfactiv, irezistibil de comestibil " explica Roja Dove.

Simturile iti vor fi incantate de Amber Extrait prin
Notele de varf – Bergamota, Portocala, Lavanda
Notele de mijloc - Trandafir, Muscata
Notele de baza - Lemn de cedru, Paciuli, Boabe de tonka, Lemn de santal, Labdanum, Benzoin, Ambra, Vanilie, Cacao
Pret Amber Extrait – ROJA PARFUMS = 1900 lei

RECKLESS PARFUM POUR HOMME - ROJA PARFUMS
Maestrul Parfumier Roja Dove descrie RECKLESS PARFUM POUR HOMME "Mi-am imaginat un om irezistibil, dinamic care stie Intotdeauna ceea ce vrea si nu este speriat de asumarea riscurilor. Reckless (nechibzuit) pot fi, inselat niciodata."

Cand vei descoperi parfumul RECKLESS vei constata:
Notele de varf - Bergamota, Lamaie, Lavanda
Notele de mijloc - Artemisia, Iasomie, Trandafir
Notele de baza - Chiparos, Lemn de cedru, Lemn de santal, Vetiver, Muschi de stejar, Scortisoara, Cuisoare, Cardamom, Piper negru, Ghimbir, Tonka, Tamaie, Stirax, Cistus, Radacina iris, Mosc
Pret RECKLESS PARFUM POUR HOMME - ROJA PARFUMS = 2200 lei
Amber Extrait_ROJA PARFUMS Reckless_Parfum Pour Homme_ROJA PARFUMS
Parfumurile Roja Dove sunt disponibile in exclusivitate la MADISON absolute beauty.

 

 


roja dove parfum cadou roja dove cadou parfum roja dove pret Amber Extrait RECKLESS PARFUM POUR HOMME
 


« Articol precedent: IRIS DES CHAMPS Articol urmator: Arquiste e noua lansare MADISON absolute beauty »