Parfum Sospiro SOSPIRO

Sospiro este casa de parfumerie de lux, de nisa care isi gaseste inspiratia in mariajul creativ al culturii italiene si al culturii Orientului Mijlociu. Axate pe integrarea imaginilor parfumate dintr-un patrimoniu bogat si colorat, care inspira imaginatia si atinge simturile, parfumurile Sospiro sunt un echilibru gratios intre vechi si nou. Concentrandu-se pe o abordare artistica pentru a crea o experienta cu adevarat sofisticata si parfumata, parfumurile Sospiro sunt create de parfumieri internationali de renume.

Toate parfumurile din colectie sunt inspirate de termeni ai muzicii clasice, care subliniaza personalitatea si actiunea fiecarei esente in parte. Note unice si inspirate danseaza impreuna si se intrepatrund intr-un mix olfactiv armonios, pe care numai un artist adevarat l-ar putea compune. Notele luminoase de citrice si buchetele florale complexe creeaza esente unice si luxoase.

Fiecare colectie de mirosuri fin lucrata aduce un omagiu bogatului si pretiosului patrimoniu Italian, adaugand fiecarei esente un accent specific. Compozitia luxoasa a fiecarui parfum din colectie recreeaza insa si aerul unei epoci trecute a rutelor comerciale peste marile indepartate traversate de catre temerarii dornici sa descopere noul. Fiecare parfum este atent artizanat, in compozitia sa fiind incluse cele mai rare si mai fine ingrediente. Amintind de aripile unui fluture, dulcea esenta Sospiro este invaluita in catifea. Moi si calde la atingere, sticlutele Sospiro denota perfectiunea formei umane. Anatomia lor perfecta este incoronata de un capac auriu care simbolizeaza opulenta pe care o aduce dragostea.

Sospiro Accento Un parfum ale carui note de varf vibreaza de prospetimea citricelor italiene a aromelor florale si se topesc intr-o imbratisare calda a subtonurilor orientale.

Sospiro Laylati Un acord de fum misterios intre cele mai rare ingrediente apreciate de catre un cunoscator adevarat. Un exemplu magistral de parfum cu note lemnoase si ierboase multifatetate.

Sospiro Erba Pura este un amestec delicios si modern de citrice mediteraneene si fructe dulci stratificat pe o baza calda si senzuala de chihlimbar oriental. Micul secret al parfumului este o molecula rara extrasa dintr-o planta indiana. Datorita acestei tehnici de extractie numita "PURA" acest elixir fructat floral are un efect catifelat de lunga durata si subliniaza aura personala a celei care-o poarta...

Sospiro
Gama Sospiro cuprinde:
Chapter I Opera Velvet Eau de Parfum 100 ml: 1.637 Lei
Chapter I Classica Velvet Eau de Parfum 100 ml: 1.637 Lei
Chapter I Laylati Eau de Parfum 100 ml: 1.229 Lei
Chapter I Accento Eau de Parfum 100 ml: 1.047 Lei
Chapter II Erba Pura Eau de Parfum 100 ml: 819 Lei
Chapter II Melodia Eau de Parfum 100 ml: 819 Lei

Colectia Sospiro e disponibila in magazinele Douglas din Baneasa Shopping City, Promenada Mall si Afi Cotroceni, Bucuresti.

 

 


Sospiro parfumuri parfumerie de lux cultura italiana
 


« Articol precedent: ORMONDE JAYNE