Personalshopper  CHOU by Andreea Tincu e disponibila pe Molecule F CHOU by Andreea Tincu e disponibila pe Molecule F

CHOU (in japoneza, "fluture") este numele celei mai recente colectii Andreea Tincu & Sense, pentru sezonul cald 2012, prezentata in cadrul Mq Vienna Fashion Week.

Silueta propusa de Andreea Tincu in Chou este rafinata, conturata prin linii expresiv trasate, intr-o paleta cromatica luminoasa de ivoire, bej si pasteluri. Fata de precedentele colectii, dominate de o latura indreptata spre stilul masculin, Andreea Tincu opteaza acum spre feminitate, outfit-urile avand foarte multe detalii, atat in ceea ce priveste croiul cat si finisajele. Piesele pastreaza o linie geometrica curata, avand un aer ingenios si tehnic. Gluga poate fi folosita si ca un guler supradimensionat, fentele sunt formate din pliseuri, rochiile au suprapuneri de suprafete netede/plisate, gulerele sunt asimetrice.

Top roz cu rever asimetric - at023 & Pantaloni in cu fermoar - at020Trenci manta dubla - at024

Gluga poate fi folosita si ca un guler supradimensionat, fentele sunt formate din pliseuri, rochiile au suprapuneri de suprafete netede/plisate, gulerele sunt asimetrice. Manecile de la trench-coats au un croi specific, inspirat de formele japoneze, din aceeasi familie facand parte si fundele triple aplicate pe diverse piese ce compun colectia. Colectia este accesorizata cu forme de cocoon pentru cap, transparente sau opace, din benzi de matase si material plastic, ultimele dintre accesorii fiind inspirate de Himera vazduhului, sculptura semnata de Dimitrie Paciurea. Preferinta pentru lucrarea artistului roman este atat un factor emotional, cat si unul simbolic. Vorbind de cocoon, nu putem sa nu amintim matasea, materialul dominant al colectiei - triplu voal, voal, crepe sau shantung, in cu matase.

 

 


colectie andreea tincu molecule f silueta colectie andreea tincu stilul masculin feminitate detalii croi finisaje linie geometrica gluga fente rochii gulere maneci trench trench-coats
 


« Articol precedent: Contraste surprinzatoare in colectia ECCO Primavara-Vara 2012 Articol urmator: The Good Wife by Murmur acum pe Molecule-f.com »