Personalshopper Accesoriile New Dandies Accesoriile New Dandies

Colectia de accesorii New Dandies e inspirata din cultura britanica a secolului al XVIII-lea. Bijuteriile si accesoriile noii linii Meli Melo Paris propun contraste de culori tari precum violetul, verdele si potocaliul, imprimeuri indraznete, precum si insertii din cristal, metal sau lana.

New Dandies propune inele cu un design aparte, realizate din materiale deosebite, precum rasina sau cristalele stratificate, ce pun accent pe efectele supradimensionale si pe imprimeurile de tip mozaic. De asemenea, la rafturi vor putea fi gasite si inele cu forme orbitale, pline de culoare si stralucire. Detaliile din cristal si din piatra amintesc de atmosfera distinsa a modernismului, oferindu-le clientelor un look de efect in toamna acestui an.

Cerceii de tip candelabru cu insertii de metal si cristale, sau cei supradimensionati in forma de lacrima sunt piesele de rezistenta ale acestei colectii, intrand perfect in ton cu colierele masive multicolore si cu bratarile din metal cu insertii vintage.

Designerii Meli Melo Paris propun genti extravagante, cu forme geometrice sau cu motive tip mozaic. De asemenea, tot in acest sezon, se poarta atat pielea lucioasa, blana multicolora, cat si cataramele solide. Esarfele din noua colectie sunt si ele un must-have al sezonului. Textilele cu imprimeuri florale sau cu diverse motive regale, in culori puternice, cat si matasea cu imprimeuri geometrice, ajuta la crearea unui outfit de efect.

New Dandies aduce in atentie si o gama de curele de cu imprimeuri multicolore, metalice sau de tip animal print, care nu pot lipsi din garderoba niciunei impatimite de fashion.

 

 


New Dandies accesorii bijuterii colectie Meli Melo Paris designeri genti fashion and beauty
 


« Articol precedent: Glam-punk - Giuseppe Zanotti de toamna/iarna 2013-14 Articol urmator: CASADEI toamna/iarna 2013-14 »