Personalshopper Bijuteriile Zoppini Bijuteriile, o idee pentru un cadou perfect!

Daca e sezonul in care toata lumea cauta cadoul perfect, cele mai apreciate daruri au fost intotdeauna bijuteriile. Astfel ne-am amintit ca e momentul potrivit sa vezi noutatile colectiilor de bijuterii Zoppini si Manuel.Zed, dar si o selectie de bijuterii de autor. Simplitatea liniilor, alegerea cu bun gust si cu un simt aparte al materialelor se regaseste in colectiile de bijuterii de exceptie, propuse de noi!

Bijuteriile Zoppini aduc in prim-plan materiale pretioase clasice, precum aurul si argintul, dar si materiale originale, intre care se remarca bronzul si pielea. Frumusetea si rafinamentul bronzului sunt readuse la viata de apreciatul brand italian, Zoppini propunand combinatii surprinzatoare si fascinante intre bronz si piele, completate de cristale Swarovski. Din cea mai recenta colectie de bijuterii nu lipseste nici otelul inoxidabil, al carui suflu tineresc este dublat de distinctia cu totul deosebita imprimata de asocierea cu perlele albe, mereu la moda, si cuartul fumuriu, acum in tendinte.

Pentru tineri, personalitatea este un cuvant-cheie, bijuteriile trebuie sa evoce, prin forma, culoare si simboluri, elanul, dinamismul si entuziasmul atat de caracteristice varstei. Este tocmai principiul din spatele colectiilor de bijuterii Manuel.Zed.

Bijuteriile Manuel.Zed se remarca nu numai prin combinatiile inedite de materiale, ecou al suflului tineresc inconfundabil - otel inoxidabil placat cu aur roz sau completat de cristale negre, piele de piton cu ametist, cristale sau topaz - ci si prin paleta cromatica extrem de vasta si bogatia simbolurilor reprezentate. Manuel.Zed propune bijuterii potrivite pentru orice ocazie: de la bratari jucause si pandantive sub forma de animalute la bratari si coliere decorate cu cristale Swarovski negre si pandantive cu ametist, topaz sau acvamarin. Colectiile Zoppini si Manuel.Zed se gasesc in magazinele You&Me din Bucuresti si Brasov.

Pentru cei care prefera bijuteriile originale, de autor sau handmade am pregatit o selectie de bijuterii disponibile pe www.designercraft.eu. Dar si mai multe bijuterii ideale pentru cadourile de Craciun vei gasi la targul de cadouri din acest weekend - MARCHE de NOEL.

 

 


fashion beauty fashion and beauty bijuterii cadou perfect colectie de bijuterii bijuterii zoppini You & Me zoppini bijuterii Manuel.Zed Manuel.Zed bijuterii de autor designercraft.eu marche de noel
 


« Articol precedent: Murmur pe Luisa Via Roma Articol urmator: Simplicity »