Personalshopper Casadei toamna-iarna 2014- 2015 Casadei Toamna/Iarna 2014-15

Festivitatile organizate de catre Cole Porter la Venetia in anii '20. Tinutele actritelor si starurilor internationale, care traversau canalul San Marco cu gondole, pe timp de noapte, pentru a ajunge la palatele luminate cu lumanari. De asemenea, ritmul vintage si contemporan al ultimului album
de la Daft Punk, un rock electronic si eclectic, care a contagiat toate generatiile de azi.

Casadei dezvaluie noua colectie toamna/iarna 2014-2015 - o sinteza imposibila a doua lumi, atat de indepartate si totusi atat de apropiate, doua sugestii estetice care ajung sa convietuiasca intr-o armonie a contrastelor.

Contrastul este imediat vizibil in detalii: lanturi aurii si argintii sau elemente metalice lucioase amestecate cu piton, printuri animalier si plasa micro cu efect nude. Pantofii din piele intoarsa, par a fi vopsiti in culori calde si dense, asemenea machiajului pe care il purtau femeile din anii '20:
fuchsia, strugure, aubergine, ardesia si albastru aztec, creand o simfonie de nuante senzuale si sofisticate.

Pantofii de zi ocupa un loc important in colectia Casadei toamna-iarna 2014 cu stiluri delicate, precum noul stil camperos, perfect pentru zi.

Constructiile, in cele din urma, concluzioneaza inspiratia initiala. Pe de o parte, tocuri stiletto si cilindrice, pe de alta parte motivele decorative 'whirly-twirly', care amintesc de gondolele venetiene, tocuri aurii cu efect sculptural. Un final virtuoz care incheie o simfonie a contrastelor.

 

 


Casadei toamna-iarna casadei colectie casadei
 


« Articol precedent: Hamurile Alexandra Abraham Articol urmator: Vara 2014 in denim! »