Personalshopper Colectia de genti Postcards

Noua colectie Postcards a Oanei Lazar, designerul din spatele brandului 3127bags, este un tribut adus trecutului nostalgic, dar si celor care iubesc calatoriile.

Colectia de plicuri este formata din 6 piese, fiecare reprezentand un oras european : Berlin, Constantinopol, Paris, Bucuresti , Las Palmas si Cannes. Gentile sunt realizate din material textil imprimat cu vederi vintage originale din secolele XIX-XX si piele naturala.
“Imi doream sa fac aceasta colectie cu genti decorate cu vederi si scrisori de vreo 3 ani. Tatal meu este si colectionar de antichitati printe care si de carti postale. Am inceput sa triez dintre ele si am oprit ce ma inspira cel mai mult pe mine. Tema generala a acestei colectiei sunt calatoriile. Mi-am dorit sa le imprim pe piele, insa cum la noi in tara era greu sa-mi pun in practica aceasta idee, am ajuns la “compromisul” de a le face pe panza.”

Noua colectie ‘Postcards’ ( pret la cerere) este disponibila atat pe pagina de Facebook 3127, cat si site-ul www.3127bags.webs.com .

3127bags inseamna genti spectaculoase, lucrate impecabil si create cu dragoste de designerul Oana Lazar, unite in colectii precum ‘Back to School’, ‘S bags’, ‘Vintage bags’ sau ‘Postcards’. Oana Lazar, absolventa a Liceului de Arte N. Tonitza, sectia design vestimentar si a Universitatii de Arte Bucuresti, sectia design vestimentar, este creatoarea brand-ului 3127bags. Afacerea a inceput acum 6 ani, Oana ocupandu-se de intreg procesul de creatie, de la schite pana la fabricare. Pielea folosita in combinatii cu diverse materiale – goblenuri, tapiserii, textile,linoleum,acetofan – transforma gentile in produse unicat incarcate de emotii .

 

 


colectia de genti genti Postcards Oana Lazar plicuri 3127bags
 


« Articol precedent: Top 10 rochii pentru vacanta Articol urmator: Paul&Joe, L’F Unisex si Basicon, noile marci din magazinele TRENDS by Adina Buzatu »