Personalshopper ID Sarrieri Costumele de baie I.D. SARRIERI sunt la The Place X

De la mijlocul lunii mai, in concept store-ul The Place X din Calea Victoriei nr. 83-85, Bucuresti, vor fi disponibile costumele de baie si liniile de lenjerie de lux si couture I.D. SARRIERI. Aceasta este o completare fireasca a portofoliului de branduri premium si de lux ale concept store-ului, printre care se numara Christian Louboutin, Kenzo, Jil Sander sau Oscar de la Renta.

Costumele de baie I.D. SARRIERI au facut furori datorita designului modern, elegant, cu accente grafice, detalii asimetrice si efecte neasteptate obtinute prin folosirea de tul transparent, de culoarea pielii. Este o colectie in care se regasesc culorile tari alaturi de clasicele alb si negru, iar propunerile variaza de la retro in stilul anilor ’50 la influente rock.

Linia de lenjerie de lux I.D. SARRIERI propune, pentru sezonul de primavara-vara 2014, pies e in nuante vibrante, cu un design unic si spectaculos. Fiecare piesa de lenjerie exprima acel “savoir-faire” specific brandului I.D. SARRIERI – detalii lucrate manual si materiale de cea mai buna calitate, precum dantela Chantilly, satinul de matase, muselina delicata si renumitele cristale Swarovski Elements.

ID Sarrieri couture lenjerie de lux

BIARRITZ Collection

 

 


costume de baie id sarrieri I.D. Sarrieri lenjerie de lux the place x
 


« Articol precedent: L'Autre Femme de Cristina Savulescu Articol urmator: Omniflor by Iuliana Asoltanei »