Personalshopper Cotton Club Cotton Club

Cotton Club este un brand de tricouri, motto-ul fiind ''Don't think it, INK it", creat ''because I couldn't find cool T-shirts'', avand mesaje artistic-iconice. Designerul din spatele brandului de tricouri, George Enache, foloseste imprimeuri obtinute prin manipulare foto sau ilustratie grafica, cu mesaje tematice, inspiratia venind de la tot ce se intampla in jurul nostru.

Tricourile Cotton Club sunt realizate 100% din bumbac si sunt imprimate digital, cu mici opere de arta, realizate chiar de designer sau cu mesaje puternice, care vorbesc despre societatea in care traim. Imprimeurile si mesajele trec de la replici ale unor picturi celebre, la reprezentari ale unor personaje de benzi desenate sau din cultura urbana.

Tricourile sunt disponibile online de pe site-ul Cotton Club si in Libraria Carturesti, iar curand si in mici colectii capsula care se vor regasi in magazinul Quoi de Neuf Baneasa, Outlet-ul Victoria 46(Baneasa), magazinul Day&Night din Oradea si in showroomul Casual Monday.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty cotton club designer george enache tricouri bumbac imprimate brand colectii capsula
 


« Articol precedent: Tendinte bijuterii toamna-iarna 2013: aur negru si pietre pretioase Articol urmator: Portelanuri 2013 Wagner Arte Frumoase si Povesti »