Personalshopper Doze egale de masculinitate si feminintate la M12, pe Molecule F.com! Doze egale de masculinitate si feminintate la M12, pe Molecule F.com!

Avand la baza cele doua item-uri: blue jeans & white shirt, noua colectie pentru primavara/vara 2012 by M12, denumita simplu: "Blue, jeans, white, shirt", ofera personajului verticalitate si echilibru prin reuniunea combinativa a pieselor sale. Intreaga colectie se concentreaza pe dualitatea dintre masculin si feminin: siluetele sunt fie drepte, fie conice, fie cu linii geometrice fie fluide, volumetrii controlate si decupaje spontane, nefinisate in material. Suprafetele mate alterneaza cu cele cu aspect lucios, iar ritmul este obtinut prin segmentare liniara, coloristica si de textura. Modernismul este redat prin atentia oferita detaliilor decorative, ce se regasesc la nivelul buzunarelor, gulerelor sau la nivelul taliei.

Gandita intr-un mod pragmatic si minimalist, M12 propune camasa, piesa-vedeta a colectiei, ambelor sexe. Aceasta poate fi utilizata modular, cu posibilitatea de deconstructie a formei, fiind un item polivalent, care permite in orice situatie o schimbare spontana de look, in functie de fluctuatiile starii de spirit a fiecaruia dintre noi, variind de la alb la albastru sau culoarea mustarului. Complementar camasii, jeansul se regaseste in colectie sub diferite forme: boyfriend jeans, cu croiala lejera si short & sexy, fiind transpus in denim albastru clasic, imprimat sau cu efect de uzura, aspect obtinut in urma prelucrarii unor materiale naturale, precum inul sau matasea.

Mesajul acestei colectii? Simplu: incearca sa fii surprinzatoare si imprevizibila cu propria-ti persoana. Atunci cand te uimesti pe tine, cu siguranta ii vei uimi si pe cei din jur.

 

 


M12 Molecule f masculinitate feminitate sexe look vedeta jeans denim imprimat
 


« Articol precedent: Vara 2012, o vara creativa la brat cu Coccinelle Articol urmator: Prima colectie de ochelari se soare Brioni »