Personalshopper Elisabetta Franchi Elisabetta Franchi toamna-iarna 2013

Sezonul toamna-iarna 2013/2014 aduce schimbari in tendintele adoptate de creatorii italieni din spatele brandului Elisabetta Franchi. Trendul predominant este accentul pus pe monocromie, cu tuse in nuante de roz prafuit si somon - unele dintre cele mai apreciate culori ale anului.

In noul sezon, articolele Elisabetta Franchi pun accentul pe detalii. Aplicatiile metalice si franjurile scot in evidenta liniile speciale ale noii colecti. Franjurile revin in tendinte si se regasesc in multe dintre piese Elisabetta Franchi, de la rochii si pana la plicuri. insa intreaga colectie isi pastreaza acelasi stil consacrat - urban, eclectic si, in acelasi timp, elegant.

Colectia Elisabetta Franchi toamna-iarna 2013 este disponibila in Romania, in magazinul online GoFashion.ro, unde pana la sfarsitul lunii septembrie, toate articolele din noua colectie Elisabetta Franchi vor beneficia de un discount de 25%. Si daca vorbim de reduceri, tot pe GoFashion.ro produsele Moschino, Dsquared2, Armani Jeans, Charles Philip Shanghai, Frankie Morello sau Moncler beneficiaza in aceasta perioada de reduceri semnificative, intre 40 si 60%.

Foto campanie Elisabetta Franchi : www.elisabettafranchi.it

 

 


Elisabetta Franchi fashion colectie accesorii stil designeri fashion and beauty
 


« Articol precedent: Musette Toamna - Iarna 2013 - 2014 Articol urmator: DA si NU in trendurile de moda din toamna 2013 »