Personalshopper EN GARDE la Molecule F EN GARDE la Molecule F

Stephan Pelger, unul dintre cei mai creativi si mai talentati designeri romani la ora actuala si unul dintre cei mai apreciati designeri romani pe plan international se alatura Molecule F cu noua colectie "En Garde" pentru sezonul de primavara – vara 2012.
Colectia "En Garde" cuprinde 30 de tinute moderne, elegante, feminine, accesorizate cu masti de scrima stilizate si broderii. Din trendurile principale mentionam materialele fluide de vara si o gama de culori ce variaza de la olive inchis, olive deschis, mov inchis, alb, piele cognac si broderii extravagante lucrate manual. Sursa de inspiratie pentru aceasta colectie a fost scrima de la care designerul a imprumutat eleganta si tinuta impecabila.
Designerul a ramas fidel transparentelor si formelor. Lungimile maxi ale rochiilor extrem de usoare si fluide, realizate din vascoza de cea mai buna calitate, creeaza senzatia de dinamica si confera o senzatie placuta la atingere. S-au folosit contraste intre materiale solide din piele si materiale fluide si sublime, accesorizate cu broderii cu cristale si margele, exprimand dualitatea femeii luptatoare si fragile in acelasi timp, tipul de femeie careia i se adreseaza aceasta colectie.
 

 


personal shopper en garde by stephan pelger stephan pelger designer molecule f colectie tinute rochii rochii maxi en garde scrima
 


« Articol precedent: Inverted Perspective & Molecule F collection by Lucian Broscatean Articol urmator: NISSA lanseaza NISSA KIDS »