Personalshopper extreme love men Extreme Love si Grey de Moogu Contemporary Jewellery

Targul de bijuterie contemporana Autor 11 tocmai s-a incheiat, iar Moogu Contemporary Jewellery nu putea lipsi si de la aceasta editie. Andreea Mogosanu a adus la Autor 11 o noua perspectiva asupra artei prin piese de bijuterie insuflate cu un simbolism aparte ce depasesc cu mult latura estetica.

Moogu Contemporary Jewellery a dezvaluit la Autor 11 doua colectii distincte, completate de cele mai apreciate bijuterii expuse si anterior la targul de bijuterie contemporana.

Cea mai noua colectie semnata Andreea Mogosanu – "Extreme Love" primavara-vara 2014, invita la explorarea unei laturi artistice de un simbolism si de o sensibilitate aparte, care dincolo de impactul vizual si de forta de expresie, releva o stare mentala si spirituala unica.

Rezultatul unei calatorii pe teritoriul plin de umbre al subconstientului, acolo unde inocenta copilariei se alatura pasiunii adulte, bijuteriile incluse in colectia "Extreme Love" redau incarcaturi simbolice ale fetisului, inteles in egala masura ca un condon ombilical in directa legatura cu dragostea materna, ca o amuleta protectoare si un suvenir care ajuta la recompunerea unei cai de mijloc in extreme emotionale sau ca un declansator senzual si plin de controverse care suscita la un joc al adevarului si al provocarii: bratari late din argint care invaluie incheiaturile sau palmele, inele, coliere statement din argint si piele care imbraca la propriu silueta, cercei prelungi sau masti care ascund capitole ale unei povesti duale traite si simtite in cuplu.

Cea de a doua colectie Moogu Contemporary Jewellery - "Grey" - a fost special conceputa de Andreea Mogosanu pentru Romanian Design Week. Colectia capsula "Grey" este inspirata de tiparele arhitecturale regasite in mediul urban si aduce un tribut viziunii lui Bauhaus si reprezentarilor sale in arealul artei. Curentul industrial si impactul acestuia este transpus de Andreea Mogosanu in insasi modalitatea de realizare a pieselor unicat: beton turnat asociat cu argint si piele. Formele redate sunt subliniate cu ajutorul liniilor de tus sau rotring, intr-o reprezentare libera a unor tipologii de cladiri emblematice pentru arhitectura moderna.

Universul creionat de Andreea Mogosanu si reunit sub brandul Moogu Contemporary Jewellery este reprezentat cu fiecare noua colectie sub o aura diferita, insa pastrand aceleasi elemente complexe care confera valoare si autenticitate bijuteriei de autor: tehnicile aparte de prelucrare a metalelor pretioase (argint), finisajele impecabile ale pieselor, alaturarea in schemele de design a materialelor neconventionale (beton turnat, hartie de orez, diferite tipuri de rasini), formele eminamente organice, sistemele de prindere ingenioase si detaliile discrete care permit multiple variatiuni stilistice sau schimbari ale functiei initiale ale obiectelor.

 

 


Moogu bijuterie contemporana autor 11 Contemporary Jewellery colectie extreme love grey
 


« Articol precedent: GUY LAROCHE SS 14 Articol urmator: L'Autre Femme de Cristina Savulescu »