Personalshopper Castile AIAIAI au ajuns in Romania Castile AIAIAI au ajuns in Romania

AIAIAI produce o gama unica de produse inspirate de tendintele contemporane si cultura din jurul lor. Produse care sa exprime personalitatea si sa completeze stilul celor care le poarta, folosind culori indraznete si design inovativ.

Colaborand cu Kilo Design, au realizat castile AIAIAI, evitand traditionalul "negru & crom", sau "alb complet", alegand culori si materiale prietenoase. Pe langa design-ul neconventional, calitatea sunetului a contat la fel de mult pentru ei - sound engineering by C4 Studios.

AIAIAI inseamna materiale de calitate, design ergonomic, performanta audio superioara, confort si culori pe alese. Castile AIAIAI redau sunetul full-spectrum, de la cei mai josi basi pana la tonuri de cele mai inalte frecvente.

Daca pana acum trebuia sa dai muzica la maxim ca sa nu mai auzi zgomotele din jur, castile AIAIAI te scuteste de acest efort oferindu-ti izolare fonica de calitate. Designul castilor AIAIAI este in asa fel conceput incat sa asigure reducerea zgomotelor externe, pentru un sunet mai clar si nealterat de mediul inconjurator, la un nivel de volum normal, safe pentru ureche.


Pipe si Y-com sunt dotate si cu microfon, care ajuta la controlarea apelurilor telefonice si a comenzilor iPhone-ului 2G, 3G, 3Gs, mufa fiind potrivita atat pentru iPod, cat si pentru BlackBerry.

Castile vin impreuna cu 3 sau 6 seturi de pavilioane, in functie de model (pavilioane de silicon si/sau de spuma poliuretanica), astfel incat sa le poti ajusta pe "calapodul" urechii tale, facand incinta perfecta cu urechea.

Toate modelele vin ambalate in "eprubete" de plastic, simple si transparente, usor de deschis. In capetele "eprubetei" se gasesc pavilioane de schimb.

AIAIAI s-a nascut in "cuibul" creativitatii daneze din Copenhaga, cunoscut sub numele de A-huset. Dincolo de faptul ca a gazduit clubul pe acoperisul vechii cladiri industriale, AIAIAI a intemeiat in Copenhaga un "colectiv creativ" format din peste 200 de tineri artisti, muzicieni si designeri in anii 2005-2006. Acum A-huset nu mai exista, insa AIAIAI se implica in diverse activitati culturale precum Trailerpark Festival, un festival de muzica ce dureaza 3 zile.
Casti si Handsfree Pipe AIAIAI - clockwise.ro

 

 


casti AIAIAI iphone ipod blackberry izolare fonica sunet design materiale culori A-huset creativ tineri artisti
 


« Articol precedent: Preturi speciale la JKristensen Store Articol urmator: Balerini si mocasini de toamna »