Personalshopper Time for... Denim! Promotia H&M Time for... Denim! Promotia H&M
In perioada 29 august – 4 septembrie in toate magazinele H&M prin campania Denim beneficiezei de o reducere de 40 RON pentru orice pereche de pantaloni din denim in valoare de minim 60 RON achizitionata din departamentul pentru femei sau pentru barbati.

Adevarate piese de rezistenta ale garderobei pantalonii din denim nu se demodeaza, ba chiar se reinventeaza an de an cu noi accente, croiuri si culori. Un must have al fiecarui sezon pantalonii din denim te pot scoate din impas indiferent de situatie. Fie ca ii porti cu un tricou si balerini, pentru un look casual sau cu un sacou si un top mai elegant, te ajuta sa creezi tinute inedite, in acord cu evenimentul la care ajungi.

Si pentru ca toamna doar ce a inceput si garderoba ta se va schimba, H&M ti-a pregatit o noua gama Denim disponibila acum in toate magazinele. Noua colectie ofera modele in tendinte, pentru orice silueta. Acum e foarte usor sa-ti alegi perechea potrivita – pe eticheta speciala gasesti atat modelul cat si masura taliei si a lungimii:
WOMEN DENIM
FLAIRY – talie normala, model evazat.
SUPER SQUIN – talie foarte joasa, model foarte stramt.
SQUIN – talie joasa, model stramt.
SLIM – talie clasica, model stramt.
STRAIGHT – talie normala, model drept.
LOYAL – talie clasica, model evazat.

MEN DENIM
DRAIN – talie joasa, model foarte stramt.
SLIQ – talie joasa, model stramt.
BRAGG – talie stramta, model drept.
LAD – talie stramta, model evazat.
ORIGINAL – talie clasica, model drept.
RELAXED – talie normala, model lejer.

Preturile pornesc de la 49.90 RON pentru modelele pentru femei si de la 79.90 RON pentru cele pentru barbati. Colectia include si pantaloni scurti, camasi, jachete si veste cu preturi pornind de la 59.90 RON.
 

 


denim H&M reducere H&M fashion moda trenduri must have reducere H&M promotie G&M
 


« Articol precedent: ECO-MODA Articol urmator: Accessorize toamna/iarna 2011 - colectia MARGOT »