Personalshopper Primele modele de rochii Lavand primavara-vara 2010 exclusiv la Fashionlab.ro Primele modele de rochii Lavand primavara-vara 2010 exclusiv la Fashionlab.ro
Primavara debuteaza in forta la Fashionlab.ro, cu un nou brand prezentat in exclusivitate pe piata romaneasca: Lavand.

In acest sezon rochiile din colectia Lavand iti ofera posibilitatea de a te exprima in multiple moduri, in functie de starea de spirit in care te regasesti la un anumit moment. Fiecare piesa in parte spune o poveste si denota o estetica aparte, in centrul careia se afla preocuparea pentru frumusetea feminina lipsita de tot ceea ce este creat artificial sau prefabricat.

Pentru zilele de vara caniculare, tesatura de bumbac reprezinta cea mai buna alegere, iar Lavand propune o multitudine de modele de rochii cu imprimeuri florale dintr-un bumbac foarte fin si racoros, ideale pentru a fi purtate atat in timpul orelor de program cat si in vacanta.
O invitatie la un cocktail de dupa-amiaza semi-formal poate fi un prilej excelent pentru a alege o rochie din saten sau matase fara bretele cu motive geometrice multicolore. Vara este timpul sa experimentam la capitolul culoare si sa ne lasam putin imaginatia sa prinda aripi.
Iar pentru ca tot vorbeam de culori, piesele din colectia primavara-vara 2010 Lavand, cuprind atat tonuri pastelate (roz prafuit, vernil, bleu, ivoire), apropiate de nuanta pielii (intreaga gama de bejuri si nisipiu), precum si accente de fuchsia, galben, rosu, verde, oranj sau mov.

Lavand nu se concentreaza asupra unui singur element. Fiecare rochie in parte inspira atitudine, iar daca privim cu atentie motivele imprimate, vom observa in egala masura influente de sorginte spaniola si orientala.

Primele 7 modele din colectia Lavand (cu preturi cuprinse intre 180 si 249 de lei) se afla incepand de astazi in magazinul Fashionlab.ro, distribuitorul exclusiv in Romania al brandului.
 

 


fashion modele rochii lavand fashion lab magazin online brand frumusete cocktail
 


« Articol precedent: Noua colectie Irregular Choice primavara-vara 2010 Articol urmator: Metallic Candy - Smiling Shoes PV10 »