Personalshopper TIMEOUT toamna-iarna 2013 Feel Alive! - TIMEOUT toamna-iarna 2013-14

Saptamana aceasta a fost inaugurat cel de-al 10-lea magazin TIMEOUT din Romania si cu aceasta ocazie TIMEOUT a prezentat colectia de toamna-iarna, o colectie care se ghideaza dupa sloganul "Feel Alive!".

Designerii TIMEOUT creeaza anual doua colectii ce ajung si in magazinele din Romania, ghidandu-se permanent dupa principiile "Feel Alive!": confort, durabilitate, calitate, originalitate si autenticitate hand-made in conturarea detaliilor. Toate se imbina perfect astfel incat TIMEOUT sa devina optiunea favorita din garderoba, pentru o perioada cat mai indelungata.

Colectia TIMEOUT de toamna-iarna 2013 reinventeaza modalitati de a imbina elemente moderne cu cele traditionale, rustice sau nostalgice, intr-un mix eclectic de tesaturi si croieli, cu accente de culoare.
TIMEOUT imbina stilul de viata californian cu spiritul sau unic in colectia de toamna-iarna 2013, lansand o multitudine de combinatii intre piesele colectiei, prin care poti obtine un look fresh, autentic, intr-o multitudine de scenarii.

Stilul TIMEOUT a evoluat ca o reactie la stilul impersonal impus de marile corporatii din domeniul fashion, la uniformizarea la care asistam si a pus acent pe creativitatea si libertatea de exprimare. In plus, sloganul "Feel Alive" aduce abordarea optimista a stilului vestimentar, un stil pe care TIMEOUT l-a construit prin inovatie si explorarea unor noi stiluri.

 

 


feel alive timeout timeout toamna-iarna 2013 colectia timeout
 


« Articol precedent: KISS&TELL Molecule F presents - Furs and The City by Paisi Articol urmator: #DIESELTRIBUTE colectia dintre trecut si viitor »