Personalshopper Folli Follie SS 2012 - L’amour fou! Folli Follie SS 2012 - L’amour fou!

Pentru a surprinde acel sentiment unic de vara decorul ideal pentru campania de primavara-vara 2012 Folli Follie este insula cosmopolita Spetses din Grecia. In acest sezon stilul personal al fiecarei femei poate dobandi o aura distincta in lumina mediteraneeana. In largul marii, pe un yacht sau intr-o piscina, frumusetea interioara a personajelor Folli Follie straluceste mai mult decat faimosul soare grecesc. Purtand bijuterii si accesorii din colectiile reprezentative ale Folli Follie Heart4Heart, Bling Chic, Elements, Asteroid si K-Vintage sau din colectii noi cum ar fi 4F, Fiorissimo si Follie di Fiori, fetele Folli Follie sunt gata sa cucereasca lumea.

Gaile Lai se reintoarce pe scena modei, cu cele trei personaje pe care le intruchipeaza, conceptul Rock, Trendy, Clasic fiind reinterpretat intr-o nota de vara. Active, cosmopolite, cu dorinta de a calatori, purtand bijuterii si accesorii din ultimele colectii, fetele Folli Follie sunt seducatoare si moderne. Noile colectii de accesorii lansate de Folli Follie in acest sezon te vor uimi cu o varietate de modele si de culori. Rasfata-te cu genti de zi sau de seara, clutch-uri, posete, accesorii moderne, dar in acelasi timp extrem de practice, care vor adauga un plus de valoare tinutei tale.

 

 


folli follie colectie campanie foto mare insula grecia piscina iacht frumusetea interioara Spetses stil modern accesorii moderne posete genti Gai Lai
 


« Articol precedent: FLOWER COCKTAIL by Smiling Shoes Articol urmator: O primavara Endless by Musat Studio pe Molecule F »