Personalshopper Diorama Concept SS 2014 Fragments of a Painted Life

Diorama Concept extinde linia de accesorii si obiecte home&deco, Fragments of a Painted Life, cu o colectie de haine SS 2014. Colectia capsula pentru vara 2014 contine 3 modele de rochii (The Summer Dress, The T-Shirt Dress, The Poncho Dress) si o esarfa oversized Butterfly Effect, iar imprimeurile grafice sunt create de artistul vizual Anca Ignatescu.

Rochiile Diorama Concept SS 2014 sunt perfecte pentru vara, pot fi purtate in multiple combinatii si pastreaza ca element definitoriu printurile digitale Happy Zebra, Wild Dream, Midnight Blossom, Rhino in Prague si Butterfly Effect. Rochiile au fost gandite sa avantajeze corpul oricarei femei, prin jocul si asezarea desenelor create de artistul vizual Anca Ignatescu pe materialul lor. Iar esarfa Butterfly Efect poate fi folosita creativ in diferite moduri: ca rochie de plaja, sarong sau sal.

Anca Ignatescu dezvaluie povestea imprimeurilor artistice in jurul carora au fost create piesele Diorama Concept: “Am citit, copil fiind, o poveste despre o zebra care isi pierduse dungile. Vazandu-se fara dungi, Zebra a simtit cum isi pierde identitatea. Cautand sa-si recastige dungile se redescopera pe sine. E o poveste care te invata sa-ti urmezi visele, sa fii mereu in transformare. Zebra mea e zebra fericita care a gasit mai mult decat dungile pierdute”. Piesele din colectia Fragments of a Painted Life pot fi comandate din magazinul online www.dioramaconcept.com.

 

 


Diorama Concept Fragments of a Painted Life colectie rochii esarfa imprimeuri anca ignatescu
 


« Articol precedent: Omniflor by Iuliana Asoltanei Articol urmator: Giuseppe Zanotti toamna/iarna 2014 »