Personalshopper Hamurile Alexandra Abraham Hamurile Alexandra Abraham

Hamurile create de Alexandra Abraham pot transforma orice tinuta intr-o piesa de rezistenta si acum sunt disponibile pe Molecule F.

Inspirate de fabulosul unei povesti ce urmareste evolutia nimfelor din cele mai intunecate adancuri oceanice catre lumina, hamurile semnate Alexandra Abraham devin reprezentative pentru metamorfozele feminine. Suprapunerile reflecta complexitatea, pe cand sublinierea umerilor si a gatului contureaza firea impunatoare, dar si gratia unor fiinte ce par mai degraba supranaturale.

Hamurile sunt construite in culori pastelate, aidoma elementelor de flora acvatica reinterpretate, finetea taieturilor descoperind forme extreme de bine gandite, care sa nu incorseteze, ci dimpotriva sa sustina.

Traseul etapizat de transformare este reflectat si in diversitatea formelor pe care le iau hamurile, accesorii ce marcheaza transformarea nimfelor in femei, in fiinte reale.
A integra un asemenea accesoriu in tinuta ta de zi cu zi inseamna a urma un proces de metamorfoza, care iti permite sa fii cine vrei sa fii pentru un scurt moment in timp. Asemeni nimfelor manate de curiozitatea si dorinta de a afla necunoscutul si tu poti reusi sa gasesti calea catre o a doua realitate, una fascinanta si plina de posibilitati.

Photo: Vlad Birdu photographer;
Set-up: NO NO NO;
Make-up: Diana Ionescu;
Make-up assistant: Irina Cajvaneanu;
Hair: Alex Claudiu Sarghe Hairdresser;
Models: MRA Models Agency.

Hamurile Alexandra Abraham

Hamurile Alexandra Abraham

Hamurile alexandra abraham

hamurile alexandra abraham

alexandra abraham

 

 


hamuri Alexandra Abraham molecule F nimfe feminine personal shopper
 


« Articol precedent: MANURI Spring/Summer 2014 Articol urmator: Casadei Toamna/Iarna 2014-15 »