Personalshopper Hard Coeur By Moogu Hard Coeur By Moogu

Designerul de bijuterie Andreea Mogosanu adauga noi piese colectiei Hard Coeur, a patra colectie lansata in primavara sub brandul Moogu. Inelele si cerceii din colectia Hard Coeur sunt lucrate in argint 925, argint placat cu aur si argint oxidat. Piesele par rezultatul unui proces de explorare la mare adancime care topeste parca, din cauza presiunii sau a caldurii, formele bijuteriilor in structuri naturale. Piesele din colectia Andreei Mogosanu curg, sunt fluide estetic, se muleaza pe personalitati feminine complexe, greu de cuprins in geometriile traditionale.

Colectia Hard Coeur, la fel ca celelalte colectii Moogu, este un exercitiu reusit de admiratie fata de organic si natural, transpusa in finisajele aparent brute, rezultate, insa, dintr-o slefuire laborioasa. Materialele si pietrele care le completeaza - lemn de nuc sau safire galbene – continua cursiv o poveste despre natura si natura umana: capricioasa, imprevizibila, fascinanta.

"Am fost mereu interesata de puterea contrastelor, a distonantelor. Vad contrastul ca pe o forma curajoasa de exprimare a feminitatii, vad femeile care poarta bijuteriile Moogu ca pe niste personalitati puternice, care nu-si ascund laturile diferite, ci le exploateaza creativ in stil, comportament si, de ce nu, cariera." spune Andreea Mogosanu. "Cred in femei Hard Coeur, care-si cunosc punctele tari si refuza sa le indulceasca de dragul conventiilor sociale, care stiu sa fie fragile si dure in acelasi timp, care nu se tem sa fie complicate. Combinatia de rigoare si naturalete este o forma puternica de seductie."

Colectia Hard Coeur poate fi vizionata in showroom-ul Moogu din strada Emil Balaban nr 6, pe baza de programare.

 

 


Hard Coeur By Moogu bijuterii designer bijuterii Hard Coeur Moogu Andreea Mogosanu
 


« Articol precedent: DA si NU in trendurile de moda din toamna 2013 Articol urmator: Plicurile Moon by DANA ROGOZ »