Personalshopper H&M Conscious H&M Conscious si H&M Conscious Exclusive

H&M va lansa noile colectii H&M Conscious si H&M Conscious Exclusive pe 10 aprilie. Colectiile noi H&M aduc in prim-plan doua noutati in ceea ce priveste materialele utilizate: pielea ecologica – asigurata de furnizorul suedez de piele Tarnsjo – si matasea ecologica. Ele demonstreaza inca o data posibilitatile creative nelimitate pe care le ofera materialele sustenabile. Lansarea colectiilor H&M Conscious si H&M Conscious Exclusive va veni impreuna cu noul sistem de etichetare CleverCare – o eticheta care ofera indicatii utile despre modul de utilizare si intretinere sustenabila a articolelor de imbracaminte.

H&M Conscious Exclusive a fost creata in colaborare cu grupul de experti in design si moda sustenabila Ever Manifesto, cu care impartaseste angajamentul de a crea un viitor sustenabil al modei. Ever Manifesto va participa, de asemenea, in campania Conscious Exclusive impreuna cu Amber Valletta, supermodel si actrita, cunoscuta pentru implicarea sa in diverse actiuni de responsabilizare fata de mediul inconjurator. Amber Valletta este, de asemenea, imaginea campaniei H&M Conscious 2014.

Conscious Exclusive este o colectie limitata, ce utilizeaza materiale de inalta calitate, cu detalii inspirate din stilurile flamenco si cel boem. Noile materiale din colectie sunt pielea ecologica si matasea ecologica. Colectia H&M va fi disponibila in 150 de magazine H&M selectionate din intreaga lume, precum si in mediul online. O parte din piesele colectiei vor fi disponibile, de asemenea, pe site-ul yoox.com, in sectiunea Master & Muse, ca parte a initiativei de responsabilizare fata de mediu realizata de Amber Valletta.

Colectia H&M Conscious prezinta numeroase piese esentiale, confectionate din materiale mai sustenabile, potrivite pentru sezonul de primavara. Printre articolele – cheie se numara o rochie portocaliu-aprins, confectionata din Tencel® cu poliamida, precum si un caftan lejer cu imprimeu tip zebra, desenat manual. Colectia va fi disponibila in toate magazinele H&M, precum si in mediul online.

 

 


H&M Conscious H&M Conscious Exclusive colectiile noi colectia H&M Conscious Exclusive clever care
 


« Articol precedent: #Selfeet - un nou trend in online si lansarea colectiei Sepala Primavara-Vara 2014 Articol urmator: The Wedding Collection by M.Marquise »