Personalshopper Ana Maria Cornea Huntress and Seductress – amc Ana Maria Cornea toamna-iarna 2013-2014

Cea mai noua colectie lansata de amc Ana Maria Cornea este Huntress and Seductress, o colectie inspirata de pictorului si graficianului ceh Frantisek Kupka, cu piese structurale si ultra-feminine. Trimiterile la feminitate sunt temperate de mici insertii masculine, precum reverele ascutite, prezente pe mantouri, rochii, salopete si veste, dar si de taieturile adesea matematice.

Ana Maria Cornea a ales pentru noua colectie imbinarile inedite de texturi: tul brodat, matase si blana scurta, tul si piele, bistrech, tul brodat si blana scurta, dar si culorile vibrante intr-o paleta de rosu intens, albastru imperial, fuchsia, turcoaz, completata de tonuri de negru si crem, dar si pe auriu.

Huntress and Seductress propune in acest sezon texturi din blana si piele ecologica, stofa, bistrech, matase si tul brodat. Jocul de transparente si texturi pline accentueaza cu atat mai mult trecerile de la feminitatea clasica la aplombul femeii urbane, asumate, seducatoare si puternica.

Colectia de toamna-iarna 2013/2014 este a doua colectie amc Ana Maria Cornea lansata anul acesta, dupa "Intre Venus si Afrodita”, colectia de debut in randul designerilor romani. Ana Maria Cornea este cunoscuta mai ales ca stilist vestimentar insa nu multi stiu ca prima ei dragoste a fost moda, de aceea a urmat cursurile Sectiei de Design Vestimentar de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. Noua colectie duce mai departe declaratia de stil a designerului, impletind estetica designului cu lumea artei picturale care i-a influentat, in egala masura, parcursul.

Si daca abia astepti sa incepi shopping-ul pentru tinuta de Craciun sau rochia de Revelion, iata cateva piese din noua colectie Huntress and Seductress si campania amc Ana Maria Cornea:

 

 


amc Ana Maria Cornea Ana Maria Cornea toamna-iarna colectie texturi blana stilist designer fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Maybe - Anca Irina Lefter Articol urmator: Incalta-te de sarbatoare! »