Personalshopper Karen Millen Primavara/Vara 2013

Gemma Metheringham, directorul de creatie Karen Millen iti propune in noul sezon o colectie contemporana cu linii simple, increzatoare si ultra-feminina. Pornind de la acest concept a fost dezvoltata cea mai noua campanie ce poarta semnatura Karen Millen pentru Primavara/Vara 2013 a carei imagine este modelul Amber Le Bon.

Karen Millen pentru Primavara/Vara 2013 traseaza linii simple, cu accent pe piese moderne, urbane. O colectie de lux accesibila, care imbina volume fluide, subtile cu linii ferme, detalii futuristice si accente aerodinamice, influente moderne ale alor anilor '60 cu siluetele inspirate de japonezi. Pentru Karen Millen acesta este sezonul pieselor unice, iar jacheta este elementul cheie pentru un look de impact. Printre piesele statement ale colectiei se numara jacheta biker din tweed, jacheta cu imprimeu floral din brocart, sacoul galben-verzui, dar si jachetele biker in culori puternice de vara precum galben-neon si corai indraznet. Jacheta biker si sacoul sunt elementele principale care au fost reinventate in culori puternice si materiale fluide in acest sezon. Rochia este baza oricarui look rafinat, asadar aceasta nu lipseste din colectia pentru noul sezon: de la rochiile peplum in nuante moderne pana la rochii uni care urmaresc linia corpului.

Amber le Bon, imaginea campaniei Primavara/Vara 2013, intruchipeaza perfect femeia Karen Millen din acest sezon, este increzatoare, are o personalitate puternica, o frumusete aparte si o latura caritabila, trasaturi de admirat si un model de urmat, chiar. Daca nu stiati, Amber le Bon este fiica cea mare a celebrului model Yasmin Le Bon si a a sotului sau, Simon Le Bon, solistul faimoasei trupe Duran Duran. Amber a lucrat cu cei mai buni fotografi din lume printre care si Phil Poynter, Anders Overgaard, Rankin and Bryan Adams.

 

 


fashion beauty fashion and beauty Karen Millen Amber Le Bon concept colectie Karen Millen primavara-vara 2013
 


« Articol precedent: BSB Primavara-Vara 2013 Articol urmator: Andreea Tincu pentru SENSE primavara-vara 2013 »