Personalshopper Kristina Dragomir + The Place = 14 Kristina Dragomir + The Place = 14

Cele 14 piese unicat create de Kristina Dragomir pentru The Place sunt de fapt o poveste de vara cu pasari exotice nemaivazute, narata printr-un delir cromatic. Materiale tesute din fibre de ananas si matase, in doua culori diferite, pictate manual si suprapuse in mai multe nuante, toate sunt dintre cele mai fine si mai viu colorate.De altflel, pentru a accentua metafora exotica, dar si pentru o armonie a colectiei cu natura, materialele intrebuintate sunt in totalitate regenerabile, 100% naturale, lucrate manual, nu contin fibre de carbon, sunt elegante si eco friendly.

Ca de obicei, aplicatiile creatiilor Kristina Dragomir sunt spectaculoase prin definitie, structuri create din diferite pene, de paun, fazan regal sau strut, dar si prin materiale si lucratura: chantilly, matase naturala si santung. Palariile au fost prezentate clientilor magazinului The Place in iunie si pentru a nu-si lua zborul inainte de a fi admirate, acestea au fost inchise in colivii, dar pot fi oricand eliberate pentru a fi probate sau luate acasa.

14 este un nou spectacol Kristina Dragomir, la care orice femeie eleganta in atitudine poate lua parte din postura de actor principal si care s-a jucat si de data aceasta cu casa inchisa.

 

 


fashion beauty kristina dragomir palarii the place pasari elegante materiale eco exotic creatii palarii kristina dragomir 14 the place magazin spectacol
 


« Articol precedent: "I am" by Carla Szabo pe Molecule F Articol urmator: New Look Summer Sale »