Personalshopper Guy Laroche Look de noiembrie: Guy Laroche

Pentru ca ne despartim cu greu de hainele de tranzitie intre anotimpul cald si cel rece, selectia Guy Laroche pentru look-ul de noiembrie, asociaza nuante pastelate de roz si piersica, cu delicatetea dantelei si cu pasiunea rosului.

3 dintre tendintele de toamna-iarna 2014/2015 sunt transpuse in piese ce urmeaza indeaproape linia impusa de Guy Laroche in fiecare colectie: un melanj al taieturilor masculine si al elementelor prin excelenta feminine.

Astfel, rozul ne va face sa plutim intr-o pereche de pantaloni conici, cu insertii de piele si discrete accesorii metalice si ne va imprima din candoarea sa intr-o rochie ce pune in valoare linia corpului. Insertiile discrete de dantela vor elimina monotonia tinutelor office dandu-le un plus de eleganta si tot ele vor arata spectaculos la petrecerile de la sfarsitul zilei.

Rafinamentul suprem din selectia Guy Laroche de noiembrie este exprimat de rosul burgund pe care il poti purta in tinute all red sau alaturi de alb, bej sau negru. Iar atunci cand mici accente aurii i se alatura, efectul este este la inaltimea standardelor impuse pe catwalk-urile internationale.

 

 


Guy Laroche selectia Guy Laroche look noiembrie catwalk
 


« Articol precedent: KARL LAGERFELD e ultima noutate din EGO Men`s Fashion Concept Articol urmator: Bijuterii romantice in iarna 2014 »