Personalshopper Marius Manole - Don Papillon Marius Manole si papioanele din lemn


In trecut, lemnul era intens folosit, fiind usor de prelucrat. Astazi industrializarea si aparitia materialele sintetice l-au inlocuit cu succes in multe privinte, dar, avand un aer premium, este in continuare preferat pentru eleganta si distinctie. Unele industrii il exploateaza in exces, altele il salveaza. Din respect pentru natura. Este si cazul de fata, care aduce in prim plan papionul din lemn, o noutate absoluta in peisajul vestimentar romanesc. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus Don Papillon. Acest brand valorifica la maxim, pana la ultimul centimetru patrat, lemnul de esenta nobila - provenit din paduri controlate din Africa, America si Asia - folosit in industria mobilei ti a designului interior.

Accesoriile Don Papillon au un ambasador pe masura versatilitatii lor: marele actor Marius Manole. Cine le-ar fi putut reprezenta mai bine decat un artist care in 13 ani de cariera a intruchipat nu mai putin de 53 de personaje. Marius Manole e Don Papillon! Cu stilul sau nonsalant, el coboara papionul de pe piedestalul elegantei absolute, aducandu-l, cu farmec, in citadin.

Proaspat intrat in peisajul vestimentar romanesc - in cadrul Romanian Design Week, brandul Don Papillon readuce in atentia publicului consumator de moda, un accesoriu preponderent masculin, pus intr-o lumina noua, prin prisma materialului folosit: papionul din lemn. Papioanele Don Papillon au o personalitate aparte si se asorteaza aproape la orice. Tot astfel, Marius Manole este un artist foate special cu o foarte larga paleta interpretativa. Cu stilul sau nonoalant, Manole coboara papionul de pe piedestalul elegantei absolute, aducandu-l, cu farmec, in citadin. Prin imbinarea reuoita dintre mestesug si ingeniozitate, fiecare papion este slefuit, uleiat, gravat si cusut in decursul a peste 10 ore de lucru manual. Din respect pentru oameni, din echipa de lucru fac parte persoane cu dizabilitati, foarte devotate muncii lor, pe care o fac cu mare drag, recunoscatoare ca li s-a oferit oansa la o viata normala.

Purtatorii de papion vin din cele mai diferite domenii, dar au in comun doua elemente: independenta si increderea in sine. Deci te poti alatura oricand acestei comunitati. Trendul actual vizeaza reinventarea pieselor de pe vremea bunicilor. Asa au aparut si papioanele din lemn, accesorii vestimentare versatile care iti dau un aer proaspat si te scot din multime, indiferent ca le-ai asorta la un taior de in, o vesta din matase sau o camaoa imprimata. Wenge, cabreuva, nuc american, zebrano, sucupira sau palisandru sunt cateva dintre esentele de lemn exotic care iau forma papionului, transformandu-l intr-un accent perfect nou pentru tine, pe care poti sa-l porti "la comun" cu barbatul din viata ta.

 

 


Marius Manole papioanele de lemn Don Papillon accesorii lemn
 


« Articol precedent: Gucci Men toamna-iarna 2014 Articol urmator: Rochiile verii sunt vaporoase si feminine »