Personalshopper Mistero by Gianni Lazzaro Mistero - noua colectie de bijuterii Gianni Lazzaro

Colectia de bijuterii Mistero a celui mai cunoscut designer de bijuterii roman, Gianni Lazzaro, se gaseste de azi in Galeriile Sabion de pe Calea Victoriei nr.68-70. Renumele lui Gianni Lazzaro a fost cladit pe seama bijuteriilor unice si spectaculoase care au fost purtate de vedete de seama, precum Sophia Loren sau Heidi Klum.

Bijuteriile colectiei Mistero emana un aer tineresc si proaspat si sunt realizate din aur alb sau rose si elemente de ceramica. Bijuteriile aduc ca elemente de noutate formele surprinzatoare, neconventionale si asocierile curajoase ale designerului, care a ales sa imbine pietre pretioase, metale pretioase cu ceramica neagra, alba si gri.

Mistero e o colectie geometrica, in care cercul joaca rolul principal si inchide in el desfasurarea intregii bijuterii."Am folosit in general contraste simple, intre doua culori, iar unde am ales utilizarea pietrelor am incercat sa dau expresivitate lucrarii prin culori intense, care traiesc. Astfel de abordare se adreseaza celor care inteleg sa isi raporteze echilibrat viata la eternitatea unei pietre, care inteleg ca fiecare clipa trebuie traita, care recunosc ca uneori eternitatea poate dura doar o secunda si toate acestea se intampla in ceea ce numim misterul vietii" spune Gianni Lazzaro despre bijuteriile Mistero.

Gianni Lazzaro a fost prezent ieri si in Romania cu ocazia redeschiderii Galeriilor Sabion pe Calea Victoriei nr. 68-70, Bucuresti. Pe numele sau adevarat Lazar Marcovici, Gianni Lazzaro a absolvit Academia de Arte din Dusseldorf in anul 1974 cand a si inceput sa creeze bijuterii. Tot in anul 1974 deschide o galerie de arta insa, dupa scurt timp, decide sa se dedice exclusiv bijuteriilor. La ora actuala este prezent in cele mai mari expozitii de bijuterii din Leipzig, Basel, Hong Kong si Las Vegas. In plus, bijuteriile sale sunt prezente in magazine din Viena, Paris, Barcelona, Milano, Geneva, Moscova, Sydney, New York, Las Vegas, Kiev, Dusseldorf, Dubai.

 

 


Gianni Lazzaro Mistero colectie bijuterii Galeriile Sabion Sophia Loren Heidi Klum bijuterii fashion and beauty
 


« Articol precedent: Tricotaje retro-rock pentru iarna Articol urmator: Mim Paris toamna-iarna 2013 »