Personalshopper Morgana Tripping Morgana Tripping e colectia Cruise Aer Wear

Morgana Tripping este colectia Aer Wear de vara, ideala pentru destinatiile exotice sau vacantele cu personalitate. Colectia propune o paleta de culori aproape desertice, inspirate de unul dintre cele mai interesante fenomene naturale- fata morgana, care sugereaza ideea de caldura, desert, stanci, aer uscat, nisip parjolit de soare si chiar de mare.

Morgana Tripping are la baza texturi vaporoase si materiale care sa pastreze temperatura corpului in perioadele verii: bumbac, matase, in sau poplin subtire, iar croielile sunt lejere. Nota de sexualitate vine din faptul ca intreg corpul este ascuns de privirile intrustive prin voaluri si suprapuneri dar dezvaluit pe alocuri de taieturi sau materiale transparente. Este un joc al iluziilor, iar fiecare haina se comporta diferit atunci cand este purtata, in functie de miscarile fiecarei persoane. Aproape fiecare piesa din aceasta colectie noua ofera posibilitatea de a fi purtata in mai multe feluri- rochia cu nasturi care se poate transforma intr-un halat diafan la piscina, kimono-ul care dubleaza ca rochie de cocktail sau salopeta cu trena care poate sa fie accesorizata elegant sau casual, in functie de ocazie sunt adevarate exemple de versatilitate.

Fotografiile au fost realizate chiar de designerul Aer Wear, Dana Paun, intr-un peisaj semi desertic pe coasta Marii Negre, iar aerul uscat si praful involburat completeaza ambientul si starea de evadare.

 

 


Morgana Tripping colectia Cruise Aer Wear Dana Paun fashion moda fashion and beauty
 


« Articol precedent: Adelina Ivan Lookbook SS 2013 Articol urmator: O vara de neuitat cu bijuterii cu tema marina! »