Personalshopper MUSETTE FW 2014 MUSETTE Fall-Winter 2014-15

Noua colectie MUSETTE Fall-Winter 2014-15 ne reaminteste ca inainte de a privi spre viitor e important sa nu uitam sa respectam trecutul si radacinile noastre. Pentru catalogul colectiei de toamna-iarna 2014-15, MUSETTE a calatorit in inima Transilvaniei, intr-un loc atins de frumusete genuina si durabila, revelata de mituri si legende, reflectata in ritualurile vietii de zi cu zi.

Pentru ca tot ce e creat si lucrat de mana omului contine o parte din sufletul lui, MUSETTE a acceptat provocarea de a reda in colectia de toamna-iarna 2014 autenticitatea, pretiozitatea si luxul maiestriei artizanale de odinioara. In acest sezon totul, fiecare pantof, fiecare geanta, prezinta o fila de poveste, astfel s-au conturat stilurile colectiei: IDOLS, WILD, NOMAD, LEGENDS si TOUJOURS

IDOLS
Este linia cea mai sexy a colectiei, conceputa pe elemente sofisticate, sinonime cu eleganta. Formele sunt atemporale: predomina tocurile si calapoadele de stiletto. Detaliile sunt STATEMENT si au menirea de a contura identitatea stilistica a purtatoarei. Pretiozitatea texturilor din acest sezon le recomanda ca accesorii de lux – perfecte pentru tinute de covor rosu.

Materialele sezonului sunt spectaculoase si au fost obtinute prin tehnologii inovatoare de vopsire, laminare si stampare: avem texturi de croco si ponei in interpretari diverse, suprafete laminate si metalizate, lac si pulbere stralucitoare peste pielea Saffiano, lac cu aspect granulat si suprafete cameleonice, care isi schimba culoarea in functie de lumina. Pielea imprimata cu grafisme alb/negru este si ea prezenta si foarte importanta, formand o sub-familie. Gama contine predominant pantofi (stiletto cu toc inalt si mediu, balerini ascutiti) dar si botine sau cizme. Plicurile clasice raman optiunea ideala pentru stilul formal (tinute de seara), cu varianta edgy – Annouck (piele imprimata cu grafisme si accesorii metalice).

NEW ENTRY in acest sezon sunt cizmele peste genunchi din piele elastica.

WILD
Este familia TEXTURILOR puternice, declarative care continua tema africana – de conectare cu elementele naturii – din sezonul trecut. Caracterizata de un mix de forta si gratie. Texturile exotice sunt obtinute printr-o tehnologie complexa: pielea genuina este stampata, pictata si laminata sau metalizata. Diversitate de texturi si inovatia in prelucrarea pieilor au adus in atentie blana cu fir lung de oaie si capra din Noua Zeelanda, merinos, vulpe si piele de ponei laserata cu efect 3D, tunsa si pictata.

NEW ENTRY in aceasta familie este blana – cu rol iconic si puternic prezenta in colectie – incaltaminte, genti, manusi, accesorii. Simbolizeaza lux si extravaganta.

NOMAD - Musette fw 2014

NOMAD
Este linia de AVANGARDA URBANA, care sugereaza miscare, explorare, experimentare si reflecta un alt nivel de libertate in moda, o noua directie sofisticata, care nu mai urmareste sa epateze. Nu are nici o legatura cu stilul clasic atletic. Imprumuta doar elemente de estetica sporty si de confort – menite sa intareasca libertatea de miscare.

Pieile si talpile au un aspect brut, solid, insa, contrar aparentelor, avantajeaza estetic picioarele, avand efect de subtiere. Elemente definitorii ale gamei: matlaseurile, cataramele, fermoarele solide, talpile groase si cele din cauciuc cusute – stil amfibie – blana, pielea robusta si cea texturata.

Geanta reprezentativa pentru aceasta familie este noua Arnela – Arnela Edgy – cu buzunare mari, decorative, din piele matlasata sau din blana.

LEGENDS
Este o linie exclusivista, de editii limitate, destinata consumatorului fashion. Printr-un mix armonios intre inovatie, lux si traditie ea contine piese care evoca o poveste, un trecut si care au potentialul de a deveni legenda. Este o gama conceputa pe structuri puternice, care impun o atitudine de cuceritoare.

Materialele sunt exclusiviste – domina pielea stampata sau metalizata si blana, dar si elemente autentice din vechile costume traditionale romanesti.Inspiratia traditionala se regaseste si in tehnica artizanala implicata – este linia care necesita cele mai multe proceduri de manufacturare.

LEGENDS - Musette fw 2014

TOUJOURS
Este gama care acopera necesarul zonei BASIC, destinata consumului urban intens. Este o linie diversa si cuprinzatoare, acoperind tot sezonul – de la balerini si loafers pana la ghete si cizme. Linia contine piese clasice si confortabile, potrivite tinutelor “office”, dar si stilului casual-relaxat. Este familia pieselor conservatoare, care au insa un potential surpinzator de reinventare sezon dupa sezon.
NEW ENTRY : balerinii si Arnella Colaj si loafers cu emblema brodata manual (PRESTIGE)

 

 


musette MUSETTE Fall-Winter 2014-15 colectia colectia musette pantofi genti stil lux maiestrie
 


« Articol precedent: Simona Semen Chiaroscuro toamna / iarna 2014-15 Articol urmator: DON MEN Toamna 2014 »