Personalshopper New Look  Summer Sale New Look Summer Sale

Vara se numara adevaratele pasionate de moda. Fie ca este vorba despre vacante pe plaje exotice, weekend-uri prelungite la munte, iesiri seara la terasa, participarea la spectacole in aer liber, pranzuri de business sau pur si simplu duminici petrecute in familie, femeile vor sa se faca remarcate.

New Look le intampina planurile de vara si le propune fashionistelor din Romania o campanie de reduceri in perioada 12 iunie-8 august 2012. Iubitoarele de moda pot alege intre aproximativ 33.000 de produse, din 1.600 modele. Dungi, motive florale, culori pastelate, accesorii jucause, stilul country sau cel romantic – toate se regasesc in colectia de vara New Look. Oferta promotionala este valabila in toate magazinele New Look din tara. New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, este prezent in Romania cu o retea de 7 magazine in: Bucuresti - Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanta - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc si Iasi - Palas Iasi.

"Vara aceasta iti permiti sa te imbraci altfel in fiecare zi, in ton cu visurile de vacanta si starea de spirit varatica. Le propunem fanelor New Look din Romania o promotie de neratat, foarte variata, cu haine, pantofi si accesorii spectaculoase, la preturi foarte atractive. Fiti cu ochii pe noi, va asteptam cu multe surprize de senzatie si valuri mari de reduceri vara aceasta!", a declarat domnul Ignatios Ionas, Country Manager, New Look Romania.

 

 


fashion beauty sale summer sale new look look reduceri fashioniste pasionate de moda moda country romantic culori pastelate motive florale accesorii retailer de moda
 


« Articol precedent: Kristina Dragomir + The Place = 14 Articol urmator: Colectia de plaja Summer 2012 »