Personalshopper Superheroes AW13 Kristina Dragomir Palariile SUPERHEROES

Inspirata de filmele si benzile desenate cu supereroi, Kristina Dragomir aduce in prim plan colectia de palarii SUPERHEROES, toamna-iarna 2013-14. Fiecare piesa, spectaculoasa in esenta, creioneaza un personaj intr-o forma artistica, in cel mai pur realism.

Palaria devine in acest caz un pretios pretext al originalitatii, evidentiat prin stilizarea formelor si armonia estetica a elementelor care compun colectia.

Lucratura migaloasa a fiecarui detaliu este realizata manual in atelier, rezultand adevarate constructii complexe, lucrate cu o grija excesiva pentru detaliu si terminand cu finisari de cea mai inalta clasa. Modelate din velour, fiecare piesa a colectiei reprezinta o extensie a unei personalitati feminine si al alter-egoului supereroic al acesteia, care ii va modela si colora atat exclusivismul cat si individualismul.

Palariile SUPERHEROES sunt cu atat mai valoaroase cu cat sunt limitate ca numar. Ele se vor regasi atat in portofoliul concepstore-ului Marc by Marc Jacobs din Bruxelles cat si in portofoliul Swinger International/Milan, piese disponibile si online prin eboutique www.thequeenstore.it.

Colectia SUPERHEROES de Kristina Dragomir a fost inclusa si in editorialele de fashion WEAre si Vogue UK/Fashion editor: Kate Phelan; Photographer: Tim Walker, disponibila acum pe www.kristinadragomir.com de unde se pot comanda made-to-measure dar si in showroom-ul Kristina Dragomir: 51, Mihail Kogalniceanu Bulevard, 050103, Bucuresti.

 

 


palariile Superheroes kristina dragomir colectie de palarii palarii fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Miranda Kerr poarta bijuterii in valoare de 3 milioane de dolari Articol urmator: Tadashi Shojie acum si in Romania »