Personalshopper Marche de Noel 2013 Personaje noi la Marche de Noel 2013 – Targul cadourilor de designer

Petrece weekendul 14 -15 decembrie, intr-un challet romantic din centrul Bucurestiului, la Marche de Noel 2013 la Casa Universitarilor, unde targul cadourilor de designer celebreaza arta savoir-vivre si cadourile inspirate!

Placeri pentru toate simturile
Marche de Noel te invita sa iti folosesti toate simturile pentru a descoperi bucuria unor Sarbatori magice! Gusta din inventiile gurmande aduse de Omnivore's Dilema, atinge si scotoceste, cu degete curioase, printre cadouri de designer – creatii vestimentare, obiecte de design, bijuterii de autor sau decoratiuni de brad, semnate de cei mai actuali designeri romani. Apoi, in momentul tau de ragaz, ascuta acordurile sofisticate de jazz interbelic si bucura-ti privirea cu imaginile surprinse de fotograful serban Mestecaneanu in albumul-oaspete la Marche de Noel – SoNoRo Conac, si lasa-te invaluit de aromele subtile de iarna ale creatiilor semnate Casa de Flori - atelier de creatie si design floral.

Bucurosi de oaspeti
Nici un Craciun nu e complet fara invitati de departe, asa ca anul acesta, designerii austrieci din regiunea Graz (unul dintre cele mai active orase europene in arta contemporana si design, desemnat UNESCO City of Design in 2011), sunt oaspetii Marche de Noel, prin intermediul Bucharest Design Center. in premiera, ajung la Bucuresti unele dintre cele mai moderne si spectaculoase obiecte de design austriac: Artefakt, beSITZobjekte by Beatrix Somweber, COWstyle, dieKaeferbohne, Fugoo, gertrud taschendesign, iLLEK, IvyDesign, Keckstein, Murglas, Schmuckes, Thomas Hasenbichler & Herbert Klamminger. Povestea austriaca de design la Marche de Noel, co-produsa de Bucharest Design Center, e un semn de bun augur pentru interactiunea artelor contemporane europene cu spatiul bucurestean.

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucuresti

Bilet de intrare: 10 lei
Orar: sambata 14 decembrie, duminica 15 decembrie: 11.00 – 20.00
Sustinut de: Lenor & Ariel
Recomandat de: RFI, Radio Cultural
Parteneri Media: Zeppelin, Igloo, All Hollow, 121.ro, Metropotam, Hipmag, Romania Libera, 23si, Bucharest Design Center, FashionandBeauty.ro, AloModa.ro, Big City Life, Feeder, Senso TV, The Institute, Modernism.ro, Designist.

 

 


Marche de Noel 2013 Marche de Noel targ cadouri de designer weekend fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Cum iti decorezi casa de Craciun? Articol urmator: BOOK COVER TEE Capitolul IV »