Personalshopper Anca Irina Lefter la ORDINARY PEOPLE Anca Irina Lefter la ORDINARY PEOPLE
Incepand din luna octombrie 2010, colectia de genti SNAKE BITE a Ancai Irinei Lefter se gaseste si in Atelierul de Moda ‘Ordinary People’.
Originara din Tulcea, Anca Irina Lefter a urmat Liceul de Arta "Nicolae Tonitza" la Bucuresti, castigand numeroase premii in decursul celor 4 ani de studiu. Dupa mai multe expozitii colective si-a prezentat lucrarile intr-un eveniment dedicat in decembrie 2007, la "La Scena".

Au urmat expozitii individuale in spatii nonconformiste: cluburile Embassy si Control, Pavilionul de iarna Herastrau.

Din 2008, Anca Irina Lefter este membra a Asociatiei Artistilor Plastici din Romania, castigand primele aprecieri din partea criticilor de arta, care o considera una dintre cele mai interesante aparitii din generatia ei.

In vara lui 2009 a urmat cursurile Institute of European Design la Barcelona, sectiunea design de accesorii. Colectia cu care a absolvit se numeste "La Mer", avand-o ca muza pe Brigitte Bardot.
Incepand din 2009, numele "Little Artist" nu se leaga doar de pictura ci si de design-ul de accesorii. In octombrie artista a lansat colectia "Moulin Rouge" ce cuprinde manusi si brauri ce-i poarta semnatura si stilul. Little Artist a fost solicitata sa creeze o linie "custom" de accesorii de scena pentru Tara McDonald.
Colectia de genti SNAKE BITE
Anii 50 sunt inspiratia acestei colectii.
Este o linie clasica cu un strop de modernism prin imprimeul animal.
Natura este fascinanta, face mereu miracole, cele mai frumoase lucruri sunt facute sa nu fie atinse.

Cele mai frumoase ciuperci sunt otravitoare, cele mai colorate meduze sunt periculoase, pesti, serpi etc. Cele mai salbatice si periculoase animale sunt cele mai frumoase. A ales sarpele pentru multitudinea de culori si forme. Se adreseaza unei femei puternice si extravaganta care indrazneste sa compuna o tinuta si care aleage accesorii excentrice.

ORDINARY PEOPLE
Str.Pictor Alexandru Romano nr.10, Bucuresti
Program: L-V: 11:00-19:00
S:11:00-17:00
D: inchis
 

 


fashion personal shopper moda anca irina lefter little artist genti manusi accesorii ordinary people artisti
 


« Articol precedent: Desigual toamna-iarna 2010 Articol urmator: CORINA VLADESCU toamna-iarna 2010/2011 la Molecule-F.com »