Personalshopper Autumn/winter 2010-11 by Maria Lucia Hohan Autumn/winter 2010-11 by Maria Lucia Hohan
O colectie diafana pentru interior creata de MLH pt femeile active dar glamour.

Rochii din tulle delicat de matase drapat peste stofa usor elastica sau combinat cu foarte inguste cureluse de piele alterneaza cu rochii de cocktail “black” ce urmeaza indeaproape linia corpului. Materialele folosite sunt tulle de matase dar si sintetic, jersey-ul, paiete brodate peste o baza nude – culoarea pielii, pielea naturala si satin organza de matase usor rigid.

Culorile predominante sunt negrul si nude – skin colour, fiind puse in valoare de alte culori secundare ca burgundy, bleu, beige, violet si albastru marin.
Cateva mici detalii accesorizeaza tinutele – benzi ripsate cu cristale ce se leaga in jurul taliei, inimi de tulle aplicate pe bust, drapaje marunte si fine din muselina, volane foarte late in forme florale din organza.

Pentru prima data MLH foloseste paietele in colectia ei, insa acestea sunt unele extrem de discrete si fine, desenandu se subtil pe fondul bej de culoarea pielii si imbinandu se gratios cu fuste de tulle de matase marcat la baza de o banda rigida ce confera volum.

Colectia de toamna/iarna este deja prezenta in boutiquri de lux din Grecia, Italia, Dubai, Spania, Irlanda, Singapore, Elvetia, insa integral este disponibila doar pe websiteul MLH.

Toate modelele vor putea fi achizionate de pe magazinul online www.mlh-shop.com cu livrare gratuita in toata tara in numai 5 zile si avand posibilitatea de a le comanda exact pe masurile clientei, fiind unicul “designer online shop” din romania ce ofera serviciul de made-to-measure.
 

 


fashion autumn winter maria lucia hohan autumn winter maria lucia hohan mlh rochii colectie boutique lux colectie de rochii
 


« Articol precedent: CORINA VLADESCU toamna-iarna 2010/2011 la Molecule-F.com Articol urmator: In ritmul iernii »