Personalshopper Povestea ta de decembrie Povestea ta de decembrie

Sic si ultra-sofisticata, eleganta, dar in acelasi timp confortabila, colectia Day&Night propusa de Olsen pentru aceasta iarna este perfecta pentru zilele in care traiesti o poveste de decembrie. Avand tipare si culori indraznete precum visiniu, negru, alb si albastru, piesele colectiei se imbina intr-un look uimitor, de poveste.

Colectia transpune stilul urban in tinutele pentru birou si cele pentru petreceri, prin folosirea paietelor extravagante, materialelor electrice si accesoriilor uimitoare.

Tricoul simplu combinat cu un costum smart –business sau fusta creion si bluza eleganta sunt tinute perfecte pentru zi si seara. Culorile “vedeta” ale acestei linii sunt fuchsia si albastru electric care te incarca cu energie si optimism si te indeamna la visare.

Printurilor florale fanteziste si finisajele fura privirile si creaza o aparitie misterioasa. Confortul fiecarei tinute este asigurat de materialele subtiri precum matasea sau sifonul si de cele calduroase precum tweed-ul sau flanelul.

Combinatiile inedite de fluturasi, elemente metalice, cravate, margele stralucitoare si broderii realizeaza un look feminin si nonconformist.

Colectia Day&Night este disponibila in luna decembrie in magazinul Olsen de la et. 2 al Bucuresti Mall.
Olsen
Olsen

Olsen
 

 


poveste decembrie fashion moda shopping olsen colectie fashion beauty magazin mall shopper personal
 


« Articol precedent: Shopping Night Out Articol urmator: Cardul de Fidelitate NAFNAF ! »