Personalshopper Sandra Galan paseste cu gratie pe catwalk-ul Molecule F Sandra Galan paseste cu gratie pe catwalk-ul Molecule F
Sandra Galan a absolvit sectia de design vestimentar din cadrul Universitatii Bucuresti si a trei cursuri de specializare la prestigioasa scoala Central Martins din Londra. Sandra este un tanar designer care si-a format deja un nume pe piata de fashion din Romania datorita experientei sale: finalista a concursului international organizat de Arts of Fashion Foundation prezidat de Veronique Branquinho, participarea la numeroase workshop-uri internationale (unul dintre ele fiind cel sustinut de Laurent Edmond, designerul liniei artizanale de la Maison Martin Margiela), la targuri, prezentari si evenimente din domeniul modei, crearea de costume pentru teatru si oferirea de servicii de consultanta de imagine.

Sandra s-a facut remarcata prin colectia de debut Heritage, colectie cu iz traditional ce a adus in prim plan tesaturi romanesti de la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX amplasate intr-un context modern. Tanara a reusit sa dovedeasca faptul ca traditionalul romanesc nu are varsta si nici corespondent.
Sandra Galan reuseste sa surprinda mereu, de data aceasta lansand o colectie ce reinterpreteaza stilul anilor 1950 si reda feminitate. Un plus al Sandrei este ca reuseste sa se mentina constanta, pastrand in colectiile sale o unitate stilistica.

Stim despre ea ca iubeste eleganta, volumele generoase si asocierea inedita de tesaturi si structuri, elemente ce se regasesc in toate creatiile ei de pana acum.

Sandra intra din aceasta saptamana in lumea Molecule F cu 14 piese in care personalitatea ei se reflecta perfect, piese care pot sta la baza atat a unei tinute ’50 chic, cat si a unei tinute cu nota grunge, totul depinzand de creativitatea purtatoarei.
 

 


sandra galan catwalk moda creatii molecule f design molecule fashion molecule
 


« Articol precedent: Tinute de petrecere – sarmul parizian si inventivitatea londoneza Articol urmator: SPORT NEGRU by 109 »