Personalshopper Tssshirt by Andreea Raicu Tssshirt by Andreea Raicu
E foarte simplu sa comunici fara vorbe. Asta am facut eu cu cativa ani in urma, cand toata lumea era curioasa sa afle cat mai multe despre mine. O sedinta foto in care am imbracat tricouri inscriptionate extrem de sugestiv a dat celor interesati o serie de raspunsuri mai mult sau mai putin satisfacatoare.

De aici a inceput povestea acestui brand. Daca va intrebati de ce atata mister in jurul proiectului, e pentru ca sunt superstitioasa. Acum cativa ani, impreuna cu niste buni prieteni am hotarat sa lansam o linie de tricouri inscriptionate. Entuziasmati de idee am spus tuturor, si din pacate, totul a ramas in faza de proiect. Eu nu am renuntat si acum cateva luni am inceput sa construiesc acest brand, Tssshirt by Andreea Raicu.

Acesta linie se adreseaza oamenilor relaxati, indiferent de sex, varsta, religie sau culoare politica. Prima colectie are 27 de modele (mesaje), culorile de baza sunt alb si negru, alaturi de care gasim si pasteluri.

Tricourile pot fi gasite in magazinele Irina Schrotter, precum si in magazinul Superstar din Bucuresti, deocamdata.
lansarea Tssshirt by Andreea Raicu

Tssshirt by Andreea Raicu
Tssshirt by Andreea Raicu
 

 


tssshirt by andreea raicu andreea raicu tricou andreea raicu irina schrotter brand idee sedinta foto superstar magazine shopping persoanl shopper
 


« Articol precedent: Colectia Giovanna Furlanetto per Furla Articol urmator: OLSEN: pasiune si personalitate, pentru ca tu sa fii seducatoare »