Personalshopper bijuterii teilor Primavara poarta bijuterii in culori vibrante

Colectia de bijuterii Teilor de primavara se defineste prin culori puternice, stralucire si opulenta. Pietrele pretioase naturale prind sclipiri magice in montura bijuteriilor. Contururile bijuteriilor sunt departe de liniile stilului clasic, design-ul pieselor avand o puternica tenta orientala, incarcata de elemente ce le confera un farmec irezistibil. Dimensiunea impresionanta, cat si taietura perfecta a pietrelor pretioase inscriu bijuteriile in ordinul accesoriilor memorabile, care nu vor trece neobservate in nicio circumstanta. Colectia bijuterii de primavara Teilor pare inspirata dintr-un scenariu suprarealist, in care pietrele pretioase naturale joaca rolurile principale.

Diamantul, acvamarinul, safirul, ametistul, rubinul, smaraldul, topazul, citrinul sau garnetul sunt doar cateva dintre pietrele pretioase naturale ce impodobesc bijuteriile din colectia de primavara Teilor. Fiecare piesa este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale pietrelor pretioase.
Design-ul surprinzator al bijuteriilor se remarca prin combinatii imprevizibile de culori si forme. Contururi fluide si nuante vibrante se imbina intr-un joc de lumina impresionant, evidentiat de fatetele gemelor. Taietura pietrelor pretioase naturale variaza de la Brilliant pana la spectaculosul Pear. Fiecare piatra a fost prinsa manual in montura, complexitatea bijuteriilor dictand procedeul minutios si sofisticat prin care gemele au fost selectate si montate.

Nota unitara a colectiei de primavara Teilor este conferita de reflexiile magice ale pietrelor pretioase, ce se intensifica si oscileaza in luminozitate la fiecare miscare. Colectia de primavara Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cat si online, pe www.bijuteriateilor.ro

Pentru cei care sunt intotdeauna exigenti cu alegerile lor, Teilor le propune o editie limitata de piese incrustate cu pietre pretioase, provenind din zone exotice ale globului. Realizate in serii limitate, bijuteriile din colectia de primavara Teilor sunt batute in sute de diamante, prinse in monturi pretioase. Colectia de primavara este caracterizata de prezenta diamantelor ce paveaza bijuteriile, realizand un mozaic de pietre pretioase. Nuantele hipnotizante de cognac, galben si portocaliu ale pietrelor pretioase pun in valoare design-ul feminin si rafinat al bijuteriilor.

Inca o data, maestrii bijutieri ne-au aratat cum o forma clasica poate fi reinterpretata si reinventata la nesfarsit. Conturul simplificat al bijuteriilor, lipsit de ornamente excesive, evidentiaza textura inedita a materialelor ce compun piesele, fiecare dintre diamante fiind montat individual in cadrul bijuteriei.

Diamantele sunt atemporale si reusesc, de fiecare data, sa sintetizeze viziunea si emotia artistului. Fiecare piesa ce compune colectia de primavara Teilor este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale diamantelor. Tipul de montura Grain confera o prindere sigura si rezistenta a pietrelor pretioase. Mozaicul pretios este format din diamante cu taietura Brilliant, dispuse simetric pe suprafata pieselor. Taietura pietrelor pretioase naturale incrustate alaturi de diamante variaza, de la Cushion pana la spectaculosul Pear.

 

 


bijuterii culori vibrante teilor bijuterii teilor
 


« Articol precedent: Urban chic by Mathilde! Articol urmator: Sport cu stil »