Personalshopper Prochaine la Who’s Next Paris Prochaine la Who’s Next Paris

Designerul bijuteriilor handmade Prochaine - Anca Radulescu - se pregateste sa ia parte, peste doar cateva zile, la unul dintre cele mai importante targuri de design europene, Who’s Next Paris, care va avea loc in perioada 19 – 22 ianuarie 2013, la centrul de expozitii Porte de Versailles din capitala franceza.

Anca Radulescu va prezenta in premiera, la Paris, un preview al colectiei sale de toamna-iarna 2013/2014, pregatita cu migala in ultimele luni, special pentru eveniment. De asemenea, designerul va expune publicului parizian bijuteriile incluse in cea mai recenta colectie lansata, „Cylindrus”, cat si piese concepute inainte de aceasta, care se numara in continuare printre favoritele iubitoarelor brandului Prochaine. „Este pentru a doua oara cand particip la Who’s Next Paris si sunt nerabdatoare sa intru din nou in atmosfera extraordinara ce caracterizeaza acest eveniment. Prezenta bijuteriilor Prochaine in cadrul targului, alaturi de alte branduri indragite, reprezinta un nou prilej de a face cunoscute creatiile romanesti publicului strain, care apreciaza tot mai mult conceptul de handmade si bijuteria de autor”, declara Anca Radulescu.

Timp de patru zile, Porte de Versailles va gazdui aproximativ 1000 de branduri expuse in cadrul targului Who’s Next Accessories. Designerii isi vor putea cunoaste indeaproape cumparatorii si vor putea intra in contact si cu achizitori profesionisti, precum si cu personalitati din domeniul modei internationale.

Prochaine

Prochaine

Prochaine

 

 


fashion beauty fashion and beauty prochaine bijuterii handmade anca radulescu Who’s Next Paris
 


« Articol precedent: Ludique creeaza Mythic Birds o piesa pentru o pasare rara Articol urmator: Colectia % OFF de M12 pe www.Molecule-F.com »