Personalshopper S-a deschis un nou shop online - www.LoveLove.ro

LOVE LOVE este noua linie fashion lansata de BIEN SAVVY, ca pe o alternativa accesibila si seducatoare la moda high street. Totul a pornit de la LOVE, iubirea, sentimentul pe care il porti cu tine in fiecare zi, pe care il daruiesti si il investesti in tot ceea ce faci. In era vitezei, cand faci cumparaturile din confortul casei tale sau de pe smartphone, LOVE LOVE iti pune la dispozitie un shop online cu design minimalist, usor de accesat, cu modalitati de plata rapide si sigure, cu actualizari dese ale colectiilor, dar si cu transport si retur gratuit pentru orice comanda.

Cand totul se rezuma la exprimare, social media deja te-a antrenat sa spui ceea ce gandesti in fata unui public, sa iti arati aprecierea, sa iti exprimi sentimentele, hainele sunt primele care vorbesc despre stilul tau, despre atitudinea si dispozitia ta. Din experienta, BIEN SAVVY a observat ca femeile adora sa poarte rochiile Bien Savvy la evenimente speciale, dar si pe timp de zi apreciaza tinute feminine si comode, care sa le reprezinte stilul, sa le completeze personalitatea si de aici a pornit initiativa www.LoveLove.ro.

 

 


fashion beauty fashion and beauty love love www.lovelove.ro bien savvy moda design shop online
 


« Articol precedent: Burberry My Valentine! Articol urmator: KAI - povestea de dragoste si talismane de portelan by Lady Magpie »