Personalshopper  ISABEL MARANT POUR HM S-a lansat colectia ISABEL MARANT POUR H&M

Lansarea colectiei ISABEL MARANT POUR H&M din Paris a avut loc intr-un cadru urban plin de viata, ce a surprins perfect energia boema a creatoarei, imbinand decoruri de cinema cu imagini si secvente video. Atmosfera a fost completata de spectacolele live oferite de Grandmaster Melle Mel and Rappers Delight, ce fac parte din trupa Sugarhill Gang.

La evenimentul de lansare au fost prezente vedete precum: Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey sau Lou Lesage. Lansarea colectiei a purtat oaspetii in atmosfera strazilor pariziene din anii '90, adica perioada in care Isabel a debutat in moda, iar in spatiul de eveniment au fost reproduse braserii, reclame luminoase retro, pizzerii, magazine de suveniruri, bacanii si vanzatori ambulanti, pentru prezentarea acestei colectii eponime. "Aceasta sarbatoare stradala a fost modul perfect de a lansa o colectie care emana energia stilului parizian modern. A fost un eveniment optimist si realist: o reflectie a talentului creatoarei Isabel Marant asupra tendintelor urbane sofisticate si boeme. Cred ca aceasta colectie pentru femei, barbati si adolescenti surprinde spiritul ei si sper ca si clientii nostri sa fie la fel de entuziasmati de aceasta lansare," a declarat Margareta van den Bosch, Director de Creatie la H&M.

"Am dorit sa prezentam colectia intr-un mod realist si confortabil, nu ca pe o extravaganta pe covorul rosu, pentru ca asa imi vad eu munca. Creez haine pentru toata lumea si ma inspir in permanenta de la cei din jurul meu, asadar mi s-a parut firesc sa avem un decor urban ca fundal pentru acest eveniment. si trebuia sa fie Parisul, pentru ca orasul acesta face parte din ADN-ul meu," spune Isabel Marant.

Colectia lui Isabel Marant pentru H&M cuprinde piesele vestimentare emblematice din intreaga sa cariera, iar acum au fost puse in scena in stil cinematografic, prin imagini, secvente video si oameni obisnuiti in rol de modele, dezvaluind intreaga lume a creatoarei Isabel Marant. Parisul a constituit dintotdeauna un reper reprezentativ pentru stilul creatoarei, si tocmai de aceea a fost cea mai fireasca alegere pentru a celebra lansarea colectiei aici.

Sunt de parere ca este un lucru extraordinar cand designeri de moda renumiti realizeaza colectii ca acestea, devenind accesibile tuturor. Piesele din aceasta colectie sunt absolut superbe si ravnite de toata lumea! Eu personal stiu multe persoane care vor sta la coada in data de 14 noiembrie, ceea ce face sa fie si mai incitant," declara January Jones.

"Aceasta este a doua petrecere H&M in colaborare cu un designer la care particip si ma simt fantastic! Aceste colaborari intre case de moda renumite si H&M sunt foarte importante atat pentru tinerii care altfel doar aspira la creatiile de designer, cat si pentru mine care ador sa fac cumparaturi la H&M. Pentru mine moda nu inseamna doar aspectul frumos si stilul unei tinute, ci este foarte important sa aiba si un pret accesibil," declara Freida Pinto.

Colectia Isabel Marant pour H&M va fi disponibila din 14 noiembrie in aproximativ 250 de magazine din intreaga lume, precum si in mediul on line. Ce zici de piesele de preview ale colectiei?

 

 


lansare colectie isabel marant pour hm ISABEL MARANT POUR HM isabel marant colectie fashion and beauty
 


« Articol precedent: Delikatessen 109 toamna-iarna 2013-14 Articol urmator: Fabiana Filippi toamna-iarna 2013-14 »