Personalshopper Simona Semen Pre-Fall 2013

Prima colectie Pre-Fall semnata Simona Semen pastreaza atmosfera pariziana a colectiei capsula evening Paris Nights, de data aceasta insa mai urbana, cu accente sport si materiale luxury (brocart, voal, rips de matase). Rochiile cu volume controlate, insertii texturate si alaturari neasteptate de materiale raspund nevoii de pastrare a feminitatii si fragilitatii intr-o lume tot mai dinamica si complexa.

Campania, realizata impreuna cu aceeasi echipa ca si octombrie – Vali Barbulescu fotograf, Delia Tudose model, Alin Galatescu director artistic - tot in capitala modei, ilustreaza de aceasta data un Paris mai intim, mai firesc. Parisul de zi cu zi, la fel de misterios si stralucitor.

Colectia va fi disponibila spre vanzare pe nou lansata platforma de shopping online Simona Semen: www.simonasemenstore.com precum si in studioul din Bucuresti Intrarea Lt. Dumitru Lemnea nr.3, ap.9 – langa Muzeul George Enescu (de luni pana sambata, cu programare). Intregul lookbook al colectiei va putea fi consultat exclusiv pe platforma de shopping online incepand cu 26 februarie.

Fotograf: Vali Barbulescu
Model: Delia Tudose
Director artistic: Alin Galatescu
Cu sprijinul: Il Passo.

 

 


fashion beauty fashion and beauty Simona Semen colectie designer moda
 


« Articol precedent: Bijuterii de poveste Roberto Bravo Articol urmator: In The Mood… »